Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn aankomst in Center City

Hee mensen,

Vandaag ben ik dan eindelijk aangekomen bij mijn nieuwe penthouse in Driftveil City, mijn vriend Joshua zei dat het een verrassing was en ik ging er meteen naartoe. Daar aangekomen stonden mijn vrienden Aukje en Terrence mer op te wachten. Ik vroeg waar Joshua was en mijn vrienden zeiden dat hij even met zijn vriendin de stad in was om te shoppen. Ik weet wel hoe dat gaat als Joshua gaat shoppen met zijn vriendin, dan mag hij alle kleding die zijn vriendin koopt betalen. Ik vroeg of er in dit penthouse ruimte was voor mij om mijn studio te maken waar ik van gedroomd had en Terrence zei dat dat al was gebeurd.

Ik ging naar de studio. De studio  had zelfs een minibar die tot de nok toe gevuld was met ijsthee ik pakte een flesje ijsthee uit de minibar en ging achter mijn bureau zitten toen Gladion opeens op de deur klopte en vroeg wat ik wou doen met de housewarming; Want als je in een nieuw huis woont, moet je wel een housewarming geven. Gladion vroeg ook of ik liever vanavond pizza of döner wou en ik had best wel zin in döner, ondertussen zat Aukje in de woonkamer, die was ook mooi, tv te kijken. Ze vroeg of ik zin had om Mario Kart te spelen en dat wilde ik wel , dus we sloten de Nintendo Switch  aan en we gingen gamen.

Na een goed potje Mario Kart hoorden we de bel en ik moest de deur open doen. Het waren Akira en zijn (Marokkaanse) vriendin Julie van Utrecht, Julie begon meteen te kwekken over wat ze allemaal voor een leuke kleding had gekocht tot ik zei dat ik even de stad ging verkennen, ik had tenslotte alleen nog maar de airport en mijn huis gezien, toen ik de bus had genomen naar de binnenstad kwam ik een appartementengebouw tegen dat ik niet kende ik belde aan en een blonde jongen die er een beetje uitzag als een Amerikaanse geallieerde soldaat uit WO II deed open, hij zei: “Jij bent vast de nieuwe buurman, ik ben Donnie Smits, dit is mijn vriendinnetje Swan en mijn neefje Zion”. Ik stond verbijsterd naar die vent te kijken en dacht: “Is dit niet die cabaretier, Donnie Smits. Je weet wel die altijd op zondag op TV komt met zijn show Donnie op Zondag, met dat soundboard.”

Maar verder zei ik er niks van. Ik was op zoek naar een Nedgame of iets dergelijks want ik wilde mijn verhuizing vieren met een nieuwe knuffel. Ik vroeg waar het winkelcentrum was en hij wees me de weg naar het winkelcentrum en vertelde me waar ze de lekkerste friet van de stad hadden. Ik ging naar het winkelcentrum om boodschappen te doen voor het avondeten. Ik had zin in pannenkoeken, dus ik zocht in de supermarkt naar de pannenkoekmix en de goulashsoep, daarna ging ik naar de Gameswinkel en kocht een mooie pluche en een speeltje voor mijn huisdier Freekje in de dierenwinkel, toen ik thuiskwam vroeg de rest of ik een leuke tijd in de stad had gehad en knuffelde ik met Freekje en mijn twee katten (ja ik heb naast mijn vosje Freekje, ook twee katten) en toen was het alweer tijd om te koken, ik bakte wat pannenkoeken en at er een met Duo Penotti en en met carpaccio en daarna gingen we even een feestje vieren met onze vriendengroep omdat we nu hier wonen, Aukje vroeg: “Moeten we niet een echte housewarming party doen met onze vrienden en familie er bij?”, dat vond de rest, behalve ik, een goed idee, ik vond het geen goed idee vanwege de Jupiler virus pandemie waar we nu nog steeds inzitten. Maar nu moet ik dus een housewarmingparty gaan plannen!

Iemand ideeën wat ze graag op de housewarming willen zien?,

Lucas Hearsay

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: