Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb ook een Tamagotchiverzameling

Mensen denken dat ik de hele dag alleen maar Sims speel, dat is niet zo. Soms heb ik last van wat ik noem “Simmer’s block”, dat betekent eigenlijk dat ik geen inspiratie meer heb wat ik kan doen op Sims en dan ga ik andere dingen doen, zoals op vakantie naar Kreta (daarover in een andere blogpost meer) of naar de stad, soms zoek ik in mijn vitrinekast naar bepaalde knuffels die ik nodig heb bij het Sims-verhaal wat ik aan het maken ben en toen kwam ik deze schatjes tegen:

Mijn Tamagotchiverzameling

Zoals je kunt zien bezit ik deze knuffelbeesten (zijn het eigenlijk wel beesten?) al best een tijd. Volgens mij heb ik de oudste (derde van links op het plaatje, met de blauwe oren) gekregen toen ik op Gran Canaria op vakantie was in 2008, dus mijn merchandise verzameling begon niet, zoals ik dacht, vlak voor mijn buitenlandreis met school naar Tecklenburg in Duitsland in 2016, toen ik die Eevee kocht op eBay, maar begon ik al met merchandise verzamelen in 2008! (WOW! Dat wist ik zelf echt niet. Ik dacht namelijk dat mijn merchandiseverzameling begon met die Eevee!)

Goed terug naar Gran Canaria, de nacht dat ik die oudste knuffel op de foto had gekocht gebeurde al meteen iets leuks. Ik lag namelijk in bed en deelde een kamer met mijn broertje. Terwijl wij niet konden slapen, ging er buiten een autoalarm af waar we allebei zo melig van werden dat we erg moesten lachen. Onze vader dacht toen dat het alarm van onze huurauto afging (echt waar!), vlak voor die vakantie had ik mijn fantasievriend Joshua Isimo (of althans, zo heet hij nu!) bedacht en beleefde met hem vele avonturen, maar die nacht heeft Joshua voor een hele lange tijd afgedaan en werd eerst vervangen door Mametchi (een van de knuffels op het plaatje), en later door Aukje en Terrence. Ik heb Joshua pas weer in de lente van 2020 herontdekt, toen mijn vader aankwam met een krat vol oude tekeningen van mij, waar ook een tekening van mij en Joshua bij zat, toen moest ik hem dus gelijk maken in de Sims en er een nieuw verhaal bij verzinnen!

Joshua en ik (nu wel BFFs hoop ik!)

Afijn, nu dit gezegd te hebbende, ik ga vandaag weer naar de stad om een knuffel te kopen! Ik post de foto bij het bushokje hier op het blog.

Fijne week verder,

Lucas

Eén gedachte over “Ik heb ook een Tamagotchiverzameling”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: