Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ontmoet de familie Kuijpers!

Beste lezers,

Misschien heb je het al gelezen op mijn blog dat een van mijn hobby’s het spelen van de Sims is! Oftewel (zoals ik ze ook vaak noem) mijn virtuele volk!

Ik heb laatst een Sims-familie gemaakt die ik graag met jullie wil delen en dit is m: de familie Kuijpers

Zoals je ziet bestaat het gezin uit een vader, een moeder en vier kinderen en een hond! Nu ga ik ze allemaal aan jullie voorstellen

We beginnen met Calem Kuijpers. Hij is heel sportief maar ook best slim! Hij heeft een Mametchi als huisdier en houdt (naast andere dingen) heel erg van naar de stad gaan met vrienden! En van videogames! En honden! Hij is gebaseerd op Calem, het mannelijke speelbare karakter uit Pokemon X&Y! Hij is geboren in 1999! Voor zijn beroep is hij geheim agent!

Dit is Luc Kuijpers. Een jongen die er van droomt om ooit een groot schrijver te worden, en daarom schrijft hij boeken! Verder houdt hij ook van gamen, van knuffels verzamelen en van lekker eten! Zijn uiterlijk is gebaseerd op dat van Lucas uit de game Mother 3! Hij droomt er ook van om ooit net zo´n goede komiek te worden als Donnie Smits en daarom maakt hij vaak flauwe grappen! Hij is geboren op 30 juni 2000!

Dan komen we aan bij de enige dochter van de familie, Anne Kuijpers, zowel haar naam en haar uiterlijk (haar en gezicht) zijn gebaseerd op Anne Frank. Want ze begon ooit tijdens een brainstormsessie met de vraag “Wat als Anne Frank in de 21e eeuw had geleefd?” (Zo, weet je dat nu ook weer!). Net als haar naamgenoot heeft ze een dagboek (weblog in dit geval, want het is ten slotte al 2021). Maar ze heeft ook een videocamera waarmee ze een vlog bijhoudt! Ze is ook een gamer en ze werkt bij het tijdschrift “Yes Way”(Het tijdschrift van Cyril Hearsay), waar ze samenwerkt met haar collega Blaire Williams, aan wie ze een beetje een hekel heeft, omdat Blaire haar altijd plaagt! Ze is geboren in 2003!

Gladion Kuijpers is een jongen die houdt van avontuur, maar die ook erg slim is! Hij hoopt ooit de burgemeester van de stad waar ze wonen (Nijmegen) te worden (of zelfs premier)!Hij kan heel goed sporten maar ook heel goed logische problemen oplossen en beleeft vaak avonturen met zijn broertje Luc! Hij is ook vrienden met Lucas Hearsay en Lucas komt dan ook vaak bij de familie Kuijpers thuis. Hij is geboren in 1995!

En dan nu de ouders: Christian en Audrey Kuijpers zijn twee mensen die oorspronkelijk uit de grote stad (Rotterdam) komen, maar toen ze besloten te settelen en een familie te beginnen kochten ze een (vrij grote) boerderij op het platteland! Christian werkt als advocaat terwijl Audrey een huisvrouw is die wat bijverdient als freelance programmeur!

En da nu het laatste, maar niet het minste lid van het gezin: Hebdo Kuijpers! Hebdo is de bruine labrador van de familie en is erg speels, maar ook een veelvraat!Hij is ook erg lief, maar kan het soms niet laten te gaan zitten loeren op de Mametchi van Calem! Hij is een verwijzing naar de vorige hond van mijn oom en tante, die Charlie heette (Charlie Hebdo get it! Haha!)

En dit is het huis van de familie Kuijpers, Ik vind zelf dat ik het best mooi heb ingericht!

Hopelijk vonden jullie het leuk om eens een kijkje te nemen in de wereld van mijn virtuele volk, willen jullie er nog meer zien? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

Eén gedachte over “Ontmoet de familie Kuijpers!”

  1. Ik vind dat Calem er stoer uitziet, en leuk bezigheden heeft. Dit maakt hem voor mij een favoriet!
    Als je me vraagt of ik nog meer van jou virtuele wereld wil zien; prima! Mijn voorkeur gaat wel uit naar het lezen van je belevenissen in ‘real life’.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: