Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb een nieuw Sims pakket

Beste lezers,

Vandaag is er voor de Sims 4 een nieuw pakket uitgekomen met loftspullen en dat soort dingen spreekt mij altijd erg aan. (Ik houd wel van die Industriële stijl), dus daarom besloot ik mijn loft die ik laatst op Sims gebouwd had een update te geven.

Hierbij de foto’s:

Hoe vind je ‘m? Heb ik het mooi ingericht of niet?

Ik heb ook dus bewoners voor in de loft waaraan ik jullie voorstel:

Dit is Lucas van Utrecht, hij is een jongen van 21 jaar oud die graag schrijver wil worden en dol is op verhalen verzinnen en die maken op de Sims. Hij is ook dol op vosjes (hij heeft een Fennekin als huisdier) en hij heeft een vriendin die Karin Davis heet! Hij is ook vrienden met Joshua! Hij speelt ook graag Animal Crossing en is best een veelvraat.

Dit is Karin Davis. De dochter van bestsellerauteur Carl Davis en de vriendin van Lucas! Ze wil burgemeester van Likybin City worden (of misschien zelfs premier) en daarom is ze de politiek ingegaan! Ze houdt ook heel erg van gamen en doet dat ook graag! (en ze houdt ook van de kleur Roze)

Dit is Joshua Isimo, de beste vriend van Lucas en van Kane Darling. Hij komt uit Rotterdam en is de zoon van een dictator (of nou ja, een man die ervan droomt om dictator van Nederland te worden) en daarom heeft hij soms gekke ideeën zoals het leger inzetten en een totale lockdown om corona te bestrijden. Maar verder is hij vooral avontuurlijk en droomt er van ooit een keer naar de VS te gaan! (vooral New York) Hij heeft op zijn avonturen met Lucas al heel wat landen bezocht zoals Engeland en Italië!

Dit is Kane Darling. Zijn familie komt oorspronkelijk uit Engeland maar Kane is geboren en getogen in Amsterdam (wat soms nogal wat bonje oplevert met zijn huisgenoot Joshua, die uit Rotterdam komt). Hij is dol op veel verschillende dingen : van sporten tot gamen en van vissen tot uitgaan. Alleen houdt hij niet zo van shoppen wat soms nogal wat gedoe veroorzaakt tussen hem en zijn vriendin. Hij is de leider van een internationaal spionagenetwerk/organisatie waarvan het hoofdkwartier in een grachtenpand in Amsterdam aan de Prinsengracht vlakbij het Anne Frank Huis zit. Hij is de baas van o.a. Calem Kuijpers, die weer een huisgenoot van hem is!

Dit is Olivia Colomar. Ze is de vriendin van Kane en ze is best stoer, maar ze houdt ook van vrouwendingen zoals shoppen en rom-coms wat nogal wat ruzie kan opleveren met haar vriend, over het algemeen kunnen ze het wel goed met elkaar vinden. Van beroep is ze wetenschapper.

Calem is zoals altijd ook weer van de partij! (lees voor meer info de post over de familie Kuijpers)

Dit is Freekje van Utrecht. Hij is het huisdier van Lucas en is heel schattig, maar kan soms ook best wel ondeugend zijn! Hij is ook een veelvraat en is altijd heel trouw aan zijn baasje en best slim!

Komt deze groep jullie niet een beetje bekend voor? Alsof je ze ooit hebt gezien? Als pluches misschien? Nee, laat maar!

Laat even in de reacties achter of deze groep vrienden jullie bekend voorkomen, wie je het leukst vind, en wat je van de opgepimpte loft vindt!

Fijne avond verder,

Lucas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: