Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn jongensdroom komt eindelijk uit!

Beste lezers,

Waarom willen zoveel kinderen tegenwoordig influencer worden? Ik kan er met mijn hoofd niet bij! Toen ik jong was (en dan hebben we het over de tijd tussen 2000 en 2012) wilden de jongens graag politieagent, brandweerman of (zoals mijn broertje) Pokémon trainer worden, en de meisjes prinses, juf of popster.

Ik weet nog wel dat op mijn basisschool het populairste programma Wegmisbruikers was, op #2 stond Pokémon, op #3 Spongebob.

Maar genoeg daarover……. dit blog gaat tenslotte over mij.

Ik wilde vroeger (de meesten vonden dit heel vreemd) schrijver worden.Daarom ben ik ook dit blog begonnen, als opstapje naar een schrijfcarriére. Ik ga ook binnenkort aan mijn eerste verhaal beginnen, over Luc Nefario……. en Swan…… en hun Russische klasgenoot Elina die lid is van de jeugdbond van de Communistische Partij.

Voordat ik mijn verhalen herontdekte (en ik dus weer schrijver wilde worden), wilde ik wereldleider worden omdat mijn ex het had uitgemaakt en ik haar daarvoor wou straffen om haar en haar familie en het hele dorp waarin ze woonde (ook al wonen daar best leuke mensen , ben ik achter gekomen, nu wil ik zelf ook in dat dorp gaan wonen) naar het eiland Pitcairn in de Stille Oceaan te deporteren en daarna Nederland als een dictator te regeren (Gelukkig maar dat ik nu besloten heb om alleen te schrijven over dictators) . Voordat ik wereldleider wilde worden wilde ik YouTuber worden (net als iedere jongere in die tijd en nu nog steeds) omdat ik dacht dat ik met het spelen van Sims en het maken van grappen en samen mijn vriendin geld kon verdienen. Maar toen ging het uit met mijn vriendin.

Daarvoor wilde ik gameprogrammeur worden omdat het me leuk leek eigen games te ontwerpen. Daarom wil ik nu eerst een basiscursus Programmeren volgen om me daarna te specialiseren in games. Om uiteindelijk eigen games te maken gebaseerd op de boeken die ik ga schrijven.

En daarvoor wilde ik schrijver worden….. en nu dus weer.

Omdat ik vind dat ik best wat interessante dingen heb meegemaakt waar anderen waarschijnlijk wijze lessen uit kunnen trekken.

Nu doe ik daarom een Cursus Creatief schrijven bij de LOI en ga ik ergens deze week beginnen aan mijn eerste verhaal over Luc Nefario.

Mijn jongensdroom komt eindelijk uit. Wens me succes!

In ander nieuws; ik heb mijn twee Animal Crossing pluches van speelbare karakter teruggevonden:

Ontmoet Jamie (met het gele shirt en de vishengel) en Poppy (met het blauwe jurkje aan) en derde (Kane) kennen jullie al!

Een fijne week volgende week,

Lucas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: