Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Where is Kane?

Deel 1

Bij de LAMOS-onderzeeër wordt Terrence woedend omdat al zijn pogingen om Kane uit te schakelen zijn mislukt vanwege Jamie en Poppy, dat Tim Scam en Myrna Beesbottom in hechtenis zijn, en hij wordt nog meer gefrustreerd als hij ontdekt dat zijn duikboot lekt. Helga vertelt Terrence dat ze de manier heeft gevonden om Jamie en Poppy uit de weg te houden, zodat ze eindelijk van Kane en WOOHP af kunnen komen.

De volgende dag kopen Jamie en Poppy in de Koopgoot nieuwe kleding voor de herfst. Poppy koopt een gloednieuwe blouse, maar ontdekt dat Mandy dezelfde blouse heeft gekocht. Jamie en Poppy raken van streek en bedenken hoe ze beter in de mode kunnen zijn dan Mandy. De meisjes vinden dan een mysterieuze juwelier. De mysterieuze verkoopster zegt dat ze meer in de mode willen zijn en geeft ze de armbanden. Jamie en Poppy kopen de armbanden en als ze weggaan, zegt de verkoopster in stilte dat de armbanden hun leven zullen veranderen, ze wisten niet dat de verkoopster eigenlijk Helga is. Jamie en Poppy gaan dan de lift in om de Koopgoot te verlaten, maar worden al snel naar Kane’s kantoor gebracht. Kane vertelt hen dat WOOHP de verlaten onderzeeër had gevonden die lijkt op de LAMOS-onderzeeër. Woedend stemmen Jamie en Poppy met tegenzin in op de missie.

Jamie en Poppy rijden op de jetski’s en zijn boos dat spionnen zijn hun persoonlijke leven verstoort. Jamie en Poppy besluiten dan dat ze, nadat ze de missie hebben voltooid, hun normale leven zullen hervatten. Jamie en Poppy vinden de onderzeeër en gaan op onderzoek uit. Ze vinden het computerbericht van Terrence waarin staat dat hij het crimineel zijn opgeeft en naar Amsterdam gaat om een ​​gezin te stichten met zijn vrouw Armina. Jamie belt Kane en vertelt hem over het bericht. Jamie en Poppy zijn al snel opgewonden dat de missie voorbij is en dat ze weer een normaal leven kunnen leiden. Terwijl ze op de jetski’s naar huis rijden, worden ze geobserveerd door Terrence die zegt dat het bericht nep is.

Later die avond passen Jamie en Poppy hun nieuwe kleren aan. Daarna passen ze hun nieuwe armbanden aan en nadat ze de armbanden om hun polsen hebben gedaan, vallen ze flauw. De volgende dag loopt Kane door Amsterdam. Hij vindt een Britse boetiek en besluit hetzelfde te doen als Jamie en Poppy: winkelen. Hij gaat naar de winkel om erachter te komen dat het een val is gemaakt door Terrence. Terrence, Helga en Boogie Gus vallen aan en ontvoeren de jonge Kane. Later houden ze Kane gevangen in hun onderzeeër en Kane eist te weten wat hun plan is. Terrence probeert het geheim te houden, maar Boogie Gus zegt dat Kane een voedsel voor de haaien zal zijn. Kane zegt dan dat Jamie en Poppy hem zullen redden. Helga vertelt hem dat ze hem nu niet redden en Boogie Gus zegt dan dat Helga hen de armbanden heeft gegeven waardoor ze herinneringen verliezen aan het feit dat ze spionnen zijn. Dan zegt Kane dat hij een geheim wapen heeft; Joshua en zijn bende.

Ondertussen worden Jamie en Poppy wakker en door de effecten van de armbanden herinneren ze zich niet dat ze spionnen zijn. Jamie en Poppy pronken met hun nieuwe kleren op school en iedereen vindt ze leuk, tot ongenoegen van Mandy. Later, Jamie en Poppy zijn buiten de school en zijn blij dat ze populair zijn met hun nieuwe kleren. Kane roept Jamie en Poppy om hulp. Jamie en Poppy worden bang en KIane realiseert zich dat de armbanden werkten en dat hij nu alleen op Joshua en zijn team kan vertrouwen. Jerry probeert Jamie en Poppy eraan te herinneren wie ze zijn, maar ze negeren hem en Jamie gooit zijn MPCom in de prullenbak.

Later zitten Jamie en Poppy in de sushibar en denken ze nog steeds aan “de vreemde man die beweert dat ze spionnen zijn”. Al snel ontdekken ze dat het restaurant een val is gemaakt door Terrence, Helga en Boogie Gus. Hoewel ze hun herinneringen aan spionnen zijn kwijtgeraakt, slagen de meisjes erin Terrence, Helga en Boogie Gus te verslaan. Jamie en Poppy ontsnappen dan en zijn in de war. Ze besluiten dan Kane opnieuw te bellen en op zoek te gaan naar Joshua.

Deel 2

Jamie en Poppy gaan terug naar school en Poppy dwingt Jamie om de prullenbak te controleren omdat hij de MPCom daar heeft gegooid. De meisjes komen er al snel achter dat de prullenbak nu leeg is. Jamie en Poppy gaan dan naar de container en Jamie gaat naar binnen om de MPCom te vinden. Jamie en Poppy vinden het dan en, na talloze pogingen om het te openen, openen ze de smartphone en bellen Kane. Kane herinnert hen eraan wie hij is en wie ze zijn, laat ze foto’s zien van de WOOHP-picknick, en zegt dat de armbanden ervoor zorgden dat ze hun herinneringen aan het feit dat ze spionnen waren kwijtraakten. Jamie en Poppy proberen de armbanden af ​​te doen, maar dat lukt niet. Joshua en zijn bende arriveren via de WOOHP-jet en WOOHP’s Jamie en Poppy daar. Luc Nefario herinnert de meisjes eraan wie hij is en laat ze geloven dat hij het hoofd is van WOOHP, niet Kane. Luc herinnert hen aan hun gadgets en de uniformen. Luc en Joshua WOOHP de meisjes uit het vliegtuig. Jamie en Poppy herinneren zich hoe ze de jetpack-rugzakken moesten activeren. Jamie probeert haar rugzak te activeren, maar dat lukt niet. Poppy slaagt erin Jamie te redden en ze duiken om de onderzeeër van de LAMOS te vinden.

Jamie en Poppy vinden de onderzeeër en gebruiken Poppy’s lasernagelvijl om binnen te komen, maar ze zorgen ervoor dat het water in de onderzeeër stroomt. De meisjes gebruiken hun helmen om het waterlek te blokkeren. Jamie en Poppy vinden Kane en redden hem, maar ze worden gepakt door Terrence, Helga en Boogie Gus. De meisjes proberen tegen ze te vechten, maar vanwege hun verloren herinneringen zijn ze gemakkelijk te verslaan. Jamie, Poppy en Kane worden dan vastgebonden en realiseren zich dat de onderzeeër binnenkort vol water zal zijn en dat ze haaienvoer zullen zijn. Terrence, Helga en Boogie Gus verlaten dan de onderzeeër.

De meisjes vertellen Kane dan dat Luc Nefario de baas van WOOHP is. Kane legt dan uit dat hij de baas is en Luc zijn assistent. Jamie en Poppy verliezen de hoop om te overleven, maar Kane herinnert zich dat hij hen heeft geleerd hoe ze een uitweg uit moeilijke situaties kunnen vinden. Nadat ze klagen over roest op hun armbanden, realiseert Kane zich dat dit de reden is voor de veranderde herinneringen en vertelt Jamie en Poppy om de armbanden in het water te leggen. Jamie en Poppy doen precies dat, en het zout vernietigt het vergrendelingsmechanisme, waardoor Jamie’s en Poppy’s herinneringen aan spionnen terugkeren. Jamie, Poppy en Kane weten niet hoe ze uit de onderzeeër moeten komen en Jamie ziet de torpedowerper. Jamie, Poppy en Kane gaan de lanceerder binnen om zichzelf naar de oppervlakte te torpederen. Kane zegt tegen Luc dat hij het vliegtuig moet sturen. Jamie, Poppy en Kane worden al snel naar de oppervlakte getorpedeerd. Nadat ze weer aan de oppervlakte zijn, realiseren ze zich dat Terrence naar WOOHP gaat en ze worden al snel WOOHPed naar de WOOHP-jet.

Ondertussen arriveren Terrence, Helga en Boogie Gus bij het WOOHP-hoofdkwartier. Terrence vermomt zich als Kane om de agenten de armbanden te laten dragen en herinneringen te verliezen aan het werken voor WOOHP. Het plan werkt en de agenten gaan naar huis. Jamie, Poppy en Kane arriveren en er ontstaat een gevecht. Jamie en Poppy verslaan Helga en Boogie Gus. Kane probeert vervolgens Terrence te verslaan, maar faalt, en Jamie en Poppy verslaan Terrence samen. Ten slotte wordt LAMOS in de gevangenis gezet en permanent ontbonden, en de armbanden worden door brand verwoest. De agenten gaan weer aan het werk voor WOOHP, en Jamie en Poppy zeggen dat ze van hun baan als spionnen houden. Kane vertelt Jamie en Poppy dan dat hij ze als prijs voor het verslaan van LAMOS boodschappen stuurt en dat ze kunnen betalen met de WOOHP-creditcard. Kane zegt vervolgens tegen Luc dat hij aan het missierapport moet werken als onderdeel van zijn werk als hoofd van WOOHP.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: