Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn broertje en ik

Beste lezers,

Mijn broertje is nu alweer ruim een jaar het huis uit en ik vind het af en toe best saai zonder hem. Ik weet nog dat hij altijd bepaalde wat we op tv gingen kijken (meestal Pokémon en later de Simpsons) en dat we altijd ruziemaakten over welk spel we op de Wii gingen doen (we hadden 2 jongens, 1 Wii). Dus het is wel veel saaier bij ons thuis nu mijn broertje het huis uit is, want…… hoe vervelend hij soms ook was, hij is wel altijd een goede vriend gebleven, ook al had hij soms andere interesses dan ik.

Een voorbeeldje: Ik en mijn broertje hadden een keer een hele mooie stad gebouwd met LEGO en toen kwam er een vriendje spelen en werd die mooie LEGO-stad afgebroken en herbouwd tot een kasteel/ruimteschip/piratenschip/weetikveelwat! Wat ik erg zonde vond!

Ook had mijn broertje vroeger weinig interesse in geschiedenis, terwijl ik de Tweede Wereldoorlog en later de Koude Oorlog het interessantste vond, vond mijn broertje vooral alles tot de Middeleeuwen interessant en daarna boeide het hem niet zoveel meer!

En dan nu over die Wii, die Wii (dat was dus maar 1 Wii) daar had onze vader verschillende spellen op gedownload (Ja, dat mocht toen nog) en mijn favoriete spel was Rabbids Go Home, een spel wat mijn verzinwereld zo heeft beïnvloed dat ik altijd zeg dat de stad uit dat spel dezelfde stad is als waar mijn Sims karakters wonen! En mijn broertje speelde het liefst spellen als Mario Sports Mix (naar mijn mening echt een baggergame, maar altijd nog beter dan die troep met microtransacties die de AAA developers vandaag de dag maken!), meestal gaven mijn ouders mijn broertje zijn zin dus werd ik geforceerd om dat stomme Mario-sportspel zonder goed verhaal te spelen in plaats van het leuke Rabbids Go Home met zijn mooie omgeving en leuke grappen! (Maar nog steeds vind ik het heiligschennis dat ze de Marioposter in de speelgoed winkel in het dorp waar ik woon vervangen hebben door een Fortnite-poster)

En qua eten vond mijn broertje niets lekker wat ik lekker vond! Hij bliefde alleen Hollandse pot (het liefst met snotgaar gekookte groenten, net als mijn neef) en friet met frikandel! Gelukkig eet hij nu wel iets multicultureler zoals sushi (dat vindt ie nu Heerlijk!) en ik heb hem laatst ook uiensoep zien eten!

Hier is een foto van mij en mijn broertje:

Mijn Broertje (met de hond) en ik (met Swan)
Ik en mijn broertje in knuffelvorm

Juul als je dit leest, JE BENT DE BESTE BROER DIE IEMAND ZICH MAAR KAN WENSEN

En voor de rest van mijn volgers,

Een fijne dag verder,

Lucas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: