Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Weet je wat me gisterenavond is overkomen?

Beste lezers,

Een paar dagen terug had ik geblogt dat ik een game die ik in mijn jeugd veel speelde terug had gekregen van mijn broertje, die hem per ongeluk had meegenomen.

Dus toen kwam gisterenavond mijn vader mijn kamer op om dingen te zoeken, ik wist niet wat ik aan mijn fiets had hangen! Even later bleek dat hij de Wii had aangesloten zodat ik Rabbids Go Home kon spelen, dus dat ging ik doen.

Ik heb de rest van de avond achter de Wii doorgebracht en met geen oog naar mijn virtuele volk omgekeken.

Vandaar dat ik dat vanavond ga inhalen, Rabbids Go Home is leuk, maar Sims ook. Sowieso vind ik gaming een leuke bezigheid om je gedachten even op 0 te krijgen en niet na te denken over alle ellende in de wereld.

Ik heb dus lekker op de Wii gespeeld gisteravond en jeugdherinneringen opgehaald (en nieuwe muziek in mijn lijst gezet, vooral van die 50’s, 60’s en 70’s muziek, lees: boomermuziek!).

Verder heb ik ook de schapjes boven mijn bureau even opnieuw ingedeeld

Kijk zo zien ze er nu uit:

De tentoonstelling: “Spulletjes van Lucas”

Verder heb ik ook wat foto’s van Rabbids Go Home waarop dingen staan waarvan ik niet weet wat het zijn, kunnen jullie ze identificeren? Laat het antwoord achter in de reacties

at is dit voor een ding (die vrouw vind ik best wel op mijn Simskarakter Lusamine lijken, dat is de moeder van Joshua in de Sims)
En wat is dit voor een ding in de naam van Swan?

Sorry voor de slechte kwaliteit foto’s, ik moest ze maken met mijn telefoon! 🙂

Ik had best wel een leuke avond gisterenavond, maar ik weet nog steeds niet wat ik voor mijn broertje moet kopen (In eerste instantie dacht ik eraan om hem Mario Sports Mix te geven, zijn favoriete game in dezelfde periode als toen ik Rabbids Go Home speelde). Maar ideeën zijn altijd welkom! Laat jullie cadeau ideeën achter in de reacties. (Graag geen typische dingen als bloemen of drank, oké! :))

Ik heb net bericht gekregen dat mijn knuffel die papa voor me besteld had binnen is gekomen bij de Nedgame, dus ik vraag hem vanavond om contanten achter te laten op het aanrecht zodat ik morgen met Heddy de stad in kan gaan om die knuffel te halen en te Macen (dus dan gaan we naar de Mac)! Daar kan ik me nu al op verheugen!

Prettige dag verder,

Lucas

P.S. De wereld uit Rabbids Go Home doet me heel erg denken aan de wereld uit de film “De club van lelijke kinderen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: