Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Heddy is vandaag weer langs geweest

Beste lezers,

Zoals je aan de titel kunt lezen is Heddy vandaag weer langs geweest.

Eerst heb ik met hem Rabbids Go Home gespeeld, een level (om te laten zien wat het was en hoe het werkte!), daarna ben ik naar de stad geweest om een knuffel op te halen die papa voor mij besteld heeft! Daarna hebben we nog wat ergens gedronken en daarna zijn we naar de Mac geweest waar ik een Quarter Pounder heb gegeten met friet! Best lekker, af en toe, toch?

Verder heb ik bij de Nedgame nagevraagd wat voor een cadeautje ik voor mijn broertje moet kopen, de eigenaar daar zei dat ik het best een giftcard voor PlayStation oid kon geven met een sleutelhanger erbij (tja hij kent mijn broertje natuurlijk niet! Maar het is wel origineler als een fles drank of bloemen). We zijn ook nog even bij de sigarenwinkel binnen geweest want Heddy moest nieuwe rookstokjes (sigaretten dus!) hebben! Ik zeg je winkelen met Heddy is heel anders dan met mijn ouders! Met Heddy hoeven we niet winkel in, winkel uit en overal kleding te kijken wat met mijn ouders (en dan vooral mama) wel altijd moet! Met Heddy is het (overigens hetzelfde als ik alleen met mijn vader de stad in ga), hup Nedgame, misschien nog wat winkels kijken waar Heddy heen moet (maar dat duurt nooit heel lang), daarna wat eten en weer naar huis!

Trouwens ik heb ook nog een nieuwe foto gemaakt bij een reclamebord: want, duh, ik heb een nieuwe knuffel! Luc Nefario heb ik hem genoemd! Hij is de zoon van Dr. Nefario en Ellen uit MySims Kingdom voor de DS (de websites zijn in het Engels by the way!)!

Hier de foto:

Ontmoet Luc Nefario

Daarna ben ik weer naar huis gegaan en terwijl we in de stad waren heb ik met Heddy een verhaal verzonnen!

Ik had dus best een leuke avond! Maar alleen weet ik nog niet wat ik voor de verjaardag van mijn broertje moet kopen! Ideeën, laat ze achter in de reacties!

Trouwens wat vinden jullie van Luc Nefario, mooi is ie, of niet? Laat het me weten in de reacties!

Fijne avond verder,

Lucas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: