Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vanmorgen gebeurde iets wel heel ironisch

Beste lezers,

Gisterenavond kon ik niet slapen omdat ik last had van gezoem op mijn kamer? Ik vroeg mijn vader om te kijken wat het was en het bleken 7 muggen te zijn! Mooi dat hij die heeft gevangen anders was ik helemaal lek gestoken! Ik heb uiteindelijk wel goed geslapen hoor!

Maar vanmorgen bleken er muggen aan de BINNENKANT van de hor te zitten die ik voor het raam van mijn slaapkamer heb zitten, ik vraag me nog steeds af hoe die muggen binnen zijn gekomen. Misschien door het badkamerraam door mijn deur geglipt die overdag meestal open staat?

Dat vond ik heel ironisch, want een hor is bedoeld om muggen buiten te houden en nu zaten ze aan de binnenkant! Vond ik best lollig!

Verder ben ik ook nog steeds op zoek naar een geschikt verjaardagscadeau voor mijn broertje! Vanmorgen vertelde hij dat hij wel een Pokémon knuffel zou willen van mij, dat kwam als mosterd na de maaltijd, want ik was gisteren in de stad en ben gisteren naar de Nedgame geweest!

Vanavond zou ik graag pizza willen eten en ik hoop dat mijn ouders daarmee instemmen! (Op donderdag eten we meestal bij ons thuis vette hap, meeste mensen eten dat op woensdag, maar wij dus op Donderdag, en als we Turkse vette hap eten dan is het donerdag! HAHA!)

Ik hoop dat ik vanavond op de Wii mag spelen van mijn ouders zodat ik wat plaatjes van Rabbids Go Home kan schieten voor mijn nichtje die ernaar vroeg!

Dus ik hoop dat we vanavond pizza eten, ik kan me nu al verheugen op een lekkere pizza calzone (mijn lievelingspizza)!

Calzone - Foodwiki - Thuisbezorgd.nl
bron: Foodwiki van Thuisbezorgd.nl

Morgen ga ik trouwens Tony’s karamel zeezout brownies maken! Het recept post ik hier op het blog!

Fijne dag verder,

Lucas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: