Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag wezen shoppen in Duitsland

Beste lezers,

Ik ben vandaag wezen buurten bij onze Oosterburen in de stad Kleef, in de deelstaat Noordrijn-Westfalen, daar hebben ik en mijn ouders onder andere cadeautjes gekocht voor mijn broertje (Ik ga niet verklappen wat het is, hij leest dit blog namelijk ook!). DUS EINDELIJK HEB IK EEN CADEAUTJE VOOR MIJN BROERTJES VERJAARDAG! Dat was een lange zoektocht zeg!

Toen we in Kleef aankwamen gingen we eerst naar de GameStop (zo’n zelfde soort winkel als Nedgame), waar we een paar Funko Pops voor mijn broertje gingen kopen, maar tijdens het afrekenen viel mijn oog op iets in de knuffelbak. Ik tikte mijn moeder aan, en ze zei dat ze zo zou kijken, dus nadat mijn vader de cadeau’s voor mijn broertje afgerekend had kwam mijn moeder met mij naar het ding kijken wat ik in de knuffelbak had gevonden. Het zag er zo uit:

Zo dus!

Toen keek mijn moeder naar het ding en zag dat het €6 kostte, die mocht ik dus kopen van mijn ouders! Viel ik toch weer met mijn reukorgaan in een niet nader te noemen zuivelproduct wat je maakt door room net zolang te kloppen (karnen heet dat volgens mij) tot het gaat samenklonteren! Dus zo kreeg niet alleen mijn broertje, maar ik ook nog wat!

Daarna zijn we nog naar wat kledingwinkels geweest voor mijn broertjes verjaardag! Maar daar konden we niks leuks vinden uiteindelijk, en toen zijn we maar naar een of andere Duitse versie van de Action gegaan voor cadeaupapier (Ik ben oprecht benieuwd waarom mensen zo veel kopen als ze bij discounters zoals de Action zijn?)

Oh, ja, tussendoor hebben we ook geluncht bij een restaurant waar mijn vader en moeder een hamburger aten en ik een wrap met zalm!

Daarna zijn we naar de Aldi in Kranenburg gegaan om boodschappen te doen en heb ik een foto gemaakt met mijn nieuwe knuffel:

Het was best een leuke dag bij onze Oosterburen, en het heeft me ook nog een nieuwe knuffel opgeleverd!

Een fijne avond verder,

Lucas

P.S. Mijn nieuwe knuffel heet trouwens Damian Jenkins na lang beraad van mij en mijn brein!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: