Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag een tiny house gebouwd in De Sims

Beste lezers,

Ik zat vanmiddag met mijn ouders te praten over hoe we mijn kamer opnieuw gaan inrichten als ik een nieuw bed krijg (het is echt een heel mooi bed, met lades en vakjes en zo).

Ook krijg ik een hoekbureau die naast mijn bed komt te staan, waarvan het gescheiden wordt door een kamerscherm, en worden de lades die nu onder mijn bureau staan aparte kastjes, ook krijgen mijn vitrinekastjes een nieuwe plek (die van mijn huidige bureau) en mijn schapjes met leuke spulletjes ook. Die ik trouwens onlangs een update heb gegeven, er staat nu een andere game (Paper Mario: The Thousand Year Door) bij, die ik net als Rabbids Go Home veel heb gespeeld in mijn jeugd!

TADAA!

Toen we het over mijn kamer hadden kwam ik op het idee een Tiny House te bouwen in Sims, en dit is het resultaat:

Mooi is ie hé? Dat heb ik dus gebouwd vanmiddag! Ik heb geprobeerd een soort Loft stijl tiny house te bouwen! Laat in de reacties achter of je m mooi vindt!

Verder heb ik ook nog bewoners: mijzelf en mijn knuffelvrienden!

Dit ben ik! De schrijver van dit blog!

Dit is mijn beste vriend Joshua Isimo. Hij is de zoon van een dictator, maar heeft zijn leventje als rijkeluiszoon ingeruild voor eentje als avonturier! Soms komt zijn dictatorstrekjes nog wel naar boven trouwens, maar dat komt niet vaak meer voor! Toen de coronacrisis op zijn hoogtepunt was wilde hij dat het leger werd ingeschakeld en dat iedereen binnen moest blijven, ook wilde hij o.a. dat alle Wijchenaren naar Pitcairn gedeporteerd werden en dat heel het oosten van ons land boerenland werd zodat Nederland zelfvoorzienend kon zijn (a la Noord-Korea), toen is hij een tijdje lid geweest van de Leeuwenpartij (een fictieve politieke partij in Nederland in mijn Simswereld, die Nederland in een soort Noord-Korea wilde veranderen), maar gelukkig is dat nu niet meer zo. Nu wil Joshua gewoon het leven vieren en weer op avontuur gaan in het buitenland (zoals Kreta, waar hij deze zomer met mij is geweest.) en lekker chillen en leuke dingen doen met zijn matties (vooral mij). Hij is 1,50 meter lang en komt uit Rotterdam. Hij werkt als advocaat (zonder slagroom)!

Dit is mijn andere vriend Damian Jenkins, die oorspronkelijk uit Nijmegen komt, maar zijn grootste deel van zijn jeugd doorgebracht heeft in Center City omdat zijn oom vroeg of het gezin van hem bestaande uit vader Rob, moeder Miriam en zijn broer Joshua, bij hem en zijn dochter wilde intrekken. Zijn oom is een crimineel met een eigen bende, zijn nichtje is heel aardig en komt wel eens langs om samen met hem te koken. Damian droomt ervan om cabaretier te worden, net als zijn idool Donnie Smits. Zijn vader en moeder hebben allebei een drukke baan in het zakenleven en zijn broer wil e-sportsgamer worden! Damian is ook heel slim en weet veel en hij is ook best dapper!

Hoe vinden jullie de bewoners en willen jullie in de toekomst meer Simsverhalen zien op dit blog, of moet het vooral over mijn leven gaan? Laat het weten in de reacties!

Een fijne avond verder en een fijne week,

Lucas

2 gedachten over “Ik heb vandaag een tiny house gebouwd in De Sims”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: