Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

De geschiedenis van mijn kijkgedrag

Beste lezers,

Ik vind het huidige tv aanbod slecht, het is alleen maar reality meuk. Ook op buitenlandse zenders, maar waarom? Tien jaar geleden werd je op tv overspoeld met sitcoms, en nu dus met reality. Ik denk dat het komt omdat de tv boeren geen idee hebben hoe ze nog mensen aan hun medium kunnen binden dus richten ze zich op de doelgroep die wel blijft kijken; ouderen, vrouwen en tienermeisjes.

Ik heb zelf niks met tv, nooit gehad ook, (behalve met Totally Spies dan!) en ik zat (en zit) veel liever achter de computer te gamen, blogjes te schrijven of te websurfen ’s avonds in plaats van tv te kijken! (Ook al zeiden vooral mijn grootouders dat wij beiden vierkante ogen kregen en dat we beter naar het bos konden gaan, gaan voetballen of gaan fietsen! Waarom? Ik heb geen idee! Als jullie het weten, laat dan vooral een reactie achter!)

Mijn broertje was vroeger wel echt een tv-neus, hij keek alle kinderprogramma’s (die toen nog redelijk waren), maar Pokémon was echt wel favoriet! Ik weet nog wel dat ik met de taxi terug kwam van school en bij een van de taxigenootjes zat haar broertje Pokémon te kijken, drie keer raden wat ik aantrof toen ik thuiskwam: Jawel, mijn broertje en een vriendje als zombies kijkend naar de beeldbuis naar de avonturen van Ash Ketchum en zijn vrienden! Tegenwoordig waardeer ik Pokémon zo erg dat ik een hele knuffelcollectie van Pokémon knuffels heb! (Ik wil zelfs een Ash Ketchum knuffel, dus mama of Jurre, als je dit leest, kan een van jullie die asjeblieft voor me maken? Over de beloning hebben we het later nog wel!)

En toen ondekte mijn broertje eerst de serie Big Time Rush (een serie over vier jongens in een boyband) waar hij helemaal fan van was. Hij wist wanneer het uitgezonden werd en zat dan als een zombie voor de buis! En later ontdekte hij YouTubers zoals DusDavidGames, VakoGames, DagelijksHaaDee en GameMeneer en als allerergste JackSepticEye! Mijn ouders konden die YouTubers niet uitstaan en ik had er in het begin geen moeite mee, maar later wel (waarschijnlijk omdat ik ouder werd)! Meestal als ik mijn broertje vroeg (en vraag) om een koptelefoon op te zetten, krijg ik een snauw terug! Ik gebruik YouTube tegenwoordig alleen maar voor Totally Spies te kijken en Rabbids Go Home en Paper Mario The Thousand Year Door gameplays ( gewoon uit nostalgie) en voor videogamemuziek!

Op Netflix kijk ik vooral Pokémon (wat ik erg leuk vind) en films, maar ik heb recentelijk een documentaireserie ontdekt met afleveringen over allerlei onderwerpen, van vlaggen tot sektes: Explained heet die serie volgens mij! Als alleen Fairly Odd Parents (een serie die ik vroeger ook veel keek) maar naar Netflix kwam!

Op Disney+ kijk ik vooral Disneyfilms en Phineas and Ferb (ook weer uit nostalgie)!

Dus dit is een beetje een overzicht van mijn kijkgedrag uit heden en verleden (toekomst kan ik nog niks over zeggen, want ik weet niet hoe de wereld gaat veranderen! 🙂 )

Een fijne dag verder,

Lucas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: