Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wat als ik een land zou leiden?

Beste lezers,

Vandaag is Heddy weer eens langsgekomen en dat was best leuk! Ik heb hem eerst even voorgesteld aan mijn nieuwste knuffel Damian Jenkins. Het met hem gehad over van alles en nog wat (o.a. over waarom Minecraft wel gedoogd werd in mijn klas maar Sims niet!) en daarna lekker met hem gewandeld en een verhaal verzonnen.

Het thema van het verhaal was: Wat als ik de leider van Nederland zou zijn? en weet je, ik maakte er een enorme puinzooi van. Ik werd in dat verhaal gewoon een dictator waar alles en iedereen naar diende te luisteren. Ik had mijn knuffel en denkbeeldige vriend Joshua aangenomen als raadgever maar zijn eigenlijke taak was wetten te geven aan die ministeries en een soort van hulpje te zijn! Dus ik laat liever het land leiden aan mensen die het echt kunnen (Ook al hebben we er nu ook iemand zitten die heel ongeloofwaardig begint te worden en niet eens een nieuw kabinet kan formeren! Maar hij kan waarschijnlijk nog steeds beter het land leiden dan ik! )

Thuis aangekomen ging ik lekker de Donald Duck lezen terwijl mijn moeder en Heddy afspraken gingen maken over zijn werk bij TriUnity! Ik heb ook aan hem laten zien dat mijn knuffel Damian erg lijkt op Mark Rutte (het zou zo zijn zoon kunnen zijn!)

En daarna hebben mijn moeder en Heddy afspraken gemaakt over zijn werk bij TriUnity en heb ik een selfie met hem genomen!

Selfie!

Nu verheug ik me erg op de verjaardag van mijn broertje morgen! Maar ik moet zo wel even douchen (want ik ben wezen wandelen)!

Een fijne avond,

Lucas

P.S. Voor de mensen die het willen weten: Ik heb mijn ouders zover gekregen dat we shoarma gingen eten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: