Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag is mijn broertje jarig!

Beste lezers,

Vandaag is mijn broertje jarig, hij wordt 20 en dat is voor hem niet zo’n grote verandering als voor mij. Hij woont namelijk al op zichzelf, heeft leuke vrienden, een vriendin, enz.

Ik heb vroeger altijd heel leuk met mijn broertje gespeeld en dat waren allerlei spelletjes. Zo hebben we bijvoorbeeld een keer een LEGO stad gebouwd, die de dag daarna weer werd afgebroken voor een van de bouwsels van hem en een vriendje!

Qua gaming was mijn broertje eerst nog niet zo ver als ik, maar dat heeft ie nu ruimschoots ingehaald. Mijn broertje keek vroeger veel tv en kon enorm boos worden als zijn favoriete tv-programma verzet was! En wat zijn favoriete tv programma was hing voor een groot deel af van wat zijn vriendjes leuk vonden: vaak was het dus Pokémon!

Over de Wii hadden ik en mijn broertje vaak ruzie omdat hij andere games wou doen dan ik (bijvoorbeeld een game waarin je vocht met draken of een of ander Mario sportspel, dat Mario sportspel wou ik overigens eerst als verjaardagscadeautje voor hem kopen, maar toen ik de prijs daarvan zag bij Nedgame liet ik dat varen!), ik wou veel liever Rabbids Go Home spelen (nu kan ik Rabbids Go Home spelen tot ik een ons weeg, en toch speel ik nu liever Sims)

Maar hoe stoer mijn broertje zich soms ook voor deed (zoals vechtgames willen spelen op internet met veel bloed, geen interesse in geschiedenis anders dan de oertijd, oude Egyptenaren, Grieken en Romeinen en de Middeleeuwen en de vikingen). Hij was wel altijd heel zorgzaam voor mij en vooral voor onze honden en de kat(ten), is toch niet echt stoer hé? (Gelukkig zat ie nooit op voetbal en had hij nooit interesse in zuiptripjes naar bijvoorbeeld Renesse, Terschelling of Chersonnisos, twee dingen die in het algemeen als stoer worden gezien!)

Juul, je blijft altijd mijn broertje en – vergeet dit niet- altijd een inspiratiebron voor mij en ik hou heel veel van je ❤ ❤ ❤ !

Dus, Juul: HAPPY BIRTHDAY, JE VERDIENT HET!

En voor de rest van mijn lezers, fijne dag verder,

Lucas

P.S. Wanneer komt er een Juul’s hoekje online?

Edit: hier is een selfie van mij en mijn broertje:

Ik en mijn broertje! Hoe vinden jullie mijn broertje? Laat het weten in de reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: