Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Gisteren heb ik mijn game-pc weer aan de praat gekregen!

Beste lezers,

Gisterenavond kwam ik op het idee om mijn game-pc weer eens aan te zetten die ik voor mijn 18e verjaardag had gekregen van ons pap en ons mam (Normale mensen, zoals mijn broertje, krijgen autorijlessen of alcoholische versnaperingen voor hun 18e verjaardag, ik kreeg een game-pc die ik al wilde sinds mijn 15e, wel origineler cadeau by the way) en daarop Sims te installeren. Ik dacht: doe ik even, paar uurtjes werk. Ik ben de hele avond bezig geweest die pc te installeren. Maar het was het wel waard!

Edit: Tadaa! Hier is ie dan mijn herrezen game-pc

Toen ik Origin (dat is het programma waar ik Sims mee opstart) nietr wou installeren dacht ik eerst: Ik ga wel even eerst updates draaien. Daarna heb ik ontdekt dat er een aantal bestanden misten voort de installatie van Origin dus toen heb ik op YouTube opgezocht hoe die terug te zetten!

Daarna kon ik de Sims 4 installeren…. maar nu komt het: Ik heb de Sims niet in het Nederlands op de game-pc gezet maar in het US English (Amerikaans-Engels), sterker nog: Ik heb de HELE PC in het Engels gezet! Vanmorgen heb ik dus al even ge-Simst, omdat alles geïnstalleerd was (had ik gisterenavond aangezet en daarna ben ik gaan slapen, weet je wat wel grappig was, hoewel mijn pc aanstond heb ik beter geslapen dan mijn vader en moeder, die allebei last hadden van ochtendhumeur!) en de bestanden overzetten kostte een klein uurtje (met hulp van Google Drive)!

Kan me nu al verheugen op dat ik vanavond Sims in het Engels ga spelen op mijn game-pc!

Maar tot die tijd moet ik eerst werken bij TriUnity, het lijkt soms net een dictatuur, ook al leven we in een kapitalistische democratie (heb ik net een filmpje over zitten kijken van Lubach!)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Hier is het filmpje van Lubach wat ik zat te kijken: klik hier voor Lubach over kapitalisme!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: