Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag mijn slaapkamer gerenoveerd

Beste lezers,

Zoals je kon lezen in mijn vorige blog was ik gisteren naar de IKEA geweest. Daar heb ik onder andere een nieuw bureau gekocht! Dus dat betekent dat mijn ouders vandaag binnen 2 uurtjes mijn kamer compleet gerenoveerd hadden!

Het begon met de lamp ophangen die we bij de IKEA hadden gekocht! Dat had mijn vader in een mum van tijd gedaan! Maar toen kwam mijn opa onverwachts langs en gingen hij en mijn vader wandelen en liet mijn vader mijn kamer achter in een staat alsof het de nasleep van een bombardement was (heel rommelig dus)! Opa wilde mijn vader namelijk de “wonderen der natuur” laten zien en mijn vader wilde zijn nieuwe atelier showen! (Raakt ie daar dan nooit over uitgepraat?).

Uiteindelijk hebben we flink doorgepakt en nu staat mijn nieuwe bureau er en hebben mijn vitrinekastjes en mijn ladekastjes een geheel andere plek gekregen! Zo ziet het er nu uit:

Een foto van mijn nieuwe bureau!

Zoals je ziet, heb ik de nasleep van het bombardement ongedaan gemaakt en heel veel knuffels in de vitrines gestopt. Maar er mist nog iets…….

IK WEET HET, EEN NIEUW BED!

Ja lezers, jullie lezen het goed. Ik krijg ook nog een nieuw (breder) bed om meer slaapruimte te hebben en meer knuffels in kwijt te kunnen (en we hebben het uitgemeten en de ladekastjes passen nog steeds, ook met een breder bed!

Ook hebben mijn ouders een nieuwe klok voor in de keuken gekocht, die klok leek erg op een klok uit een room escape spelletje van vroeger, vond ik!

De oude keukenklok hangt nu op de badkamer, Ja, je leest het goed. OP DE BADKAMER! Vreemde plek voor een klok, vind ik zelf!

Ook heb ik contact gehad met mijn oude vriendin Lotte van Dijck! Ik heb met haar bijgekletst over van alles en nog wat!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb bij de IKEA een grote zak Daim meegenomen, maar die bewaar ik lekker tot woensdag. Want dan komt Heddy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: