Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Waarom hoor je als man auto’s interessant te vinden?

Beste lezers,

Ik zal er geen doekjes om winden: Ik heb helemaal niks met auto’s, waarom hoor je dat als jongen (en later als man) interessant te vinden? Ik snap er geen hout van. Ik heb wel auto’s die ik mooi vindt (zoals de DeLorean) maar dat is dan omdat ik er iets bij bedacht heb of er iets over is wat ik heel leuk vindt.

Ik snap bijvoorbeeld ook de fascinatie van jongens met politie niet? Waarom wil (of wou, nu willen ze allemaal influencer worden) iedere jongen die op de basisschool zit een politieagent, brandweerman, vuilnisman of profvoetballer worden? Want dat lijken de enige dingen die je vroeger als jochie te horen kreeg van je vriendjes bij beroependag op school. En de dingen die het meest werden nagespeeld op de speelplaats natuurlijk!

Maar terug on topic: Mijn broertje vond vroeger de twee mooiste auto’s een Porsche en een Ferrari (als hij het geld had zou ie die gelijk kopen!) Ik vond daarentegen de Toyota Prius een heel mooie auto omdat het een Toyota was en hij was elektrisch , wat goed was voor het milieu! Nu ben ik (door het internet) helemaal fan van BMW’s. Iedere keer als ik een BMW zie dan zeg ik: DIKKE BMW!

Dikke BMW": Hilda uit Oranje is internethit | Het leukste van het web |  hln.be
bron HLN.be

Mijn tante Alie vindt BMW’s trouwens niet zo leuk omdat ze een negatieve associatie heeft met BMW’s (en vooral de mensen die erin rijden!)

Overigens rijdt in mijn Sims wereld het karakter Cyril Fox (vanavond meer over hem in het blog over zijn familie) ook altijd in een BMW.

Maar….. waarom vindt de maatschappij dat jongens auto’s leuk moeten vinden en meisjes poppen? Ik speel zelf het liefst met een virtueel poppenhuis (De Sims, of course!), maar da’s puur mijn mening en ik ben misschien ook iets feministischer dan mijn geslachtsgenoten!

Fijne dag verder,

Lucas

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: