Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Je raadt nooit wie er nu bij TriUnity werkt!

Beste lezers,

Een paar weken geleden vertelde mijn moeder me dat ze een paar nieuwe personeelsleden had aangenomen omdat er mensen weg gingen. En ze vertelde dat een van die personeelsleden een man was! Ik vroeg dus wie en die woensdag kwam de aap uit de mouw………

HEDDY IS BIJ TRIUNITY KOMEN WERKEN!

Ja, jullie lezen het goed, Heddy, mijn beste vriend, is bij TriUnity komen werken! Ik zelf vind dat heel leuk en Heddy kan ook best overweg met de jongeren hier en de jongeren hier vinden hem ook cool!

Maar dan moet er wel een nieuwe dag gezocht worden voor mijn wekelijkse Heddy momentje en dat is dus verplaatst van woensdag naar de vrijdag (deze woensdag ga ik naar oma toe! Daar blog ik die dag wel over.).

Dus na Gerwin hebben we nu ook Heddy als mannelijk personeelslid bij TriUnity!

Pfjieuw….. die vrouwen begonnen me een beetje te vervelen! (Niet dat ze niet leuk zijn….. maar het ging te vaak over vrouwenonderwerpen tijdends de pauze!)

Nu maar hopen dat mijn ex niet binnen komt bij TriUnity, want anders krijgt ze van mij en Heddy de volle laag struif uit de Didididam-machine, dat is mijn drone. (Maar daar zorgen mijn ouders wel voor dat mijn ex er niet binnen komt!)

Welkom Heddy!

Ik verheug me ook op de Simspaketten die vanavond uit gaan komen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Jammer dat mijn tante Alie hier niet meer werkt en mijn vriendin Lotte ervoor heeft gekozen om haar bestaan als carriérevrouw op te geven en achter het aanrecht te gaan zitten en kinderen te krijgen. Want anders hadden we de 3 beste mensen van mijn middelbare schoolperiode die nu bij TriUnity werken (behalve Thijs dan…..)

4 gedachten over “Je raadt nooit wie er nu bij TriUnity werkt!

Voeg uw reactie toe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: