Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag bij oma op visite geweest!

Beste lezers,

Mijn oma was vrijdag jarig, dus toen moest ik eigenlijk mee op visite naar haar maar daar had ik geen zin in omdat we toen net terug waren gekomen van vakantie en ik moe was!

Dus nu moest ik vandaag mee met mijn broertje en mijn moeder naar oma, ik wilde daarna naar de Nedgame maar dat wilde mama niet. Dus daar bij oma besloot ik een blogje te schrijven. Het was best gezellig bij oma en ik heb zelfs haar een nieuwe bijnaam gegeven in mijn telefoon Oma IKEA (heeft Joshua bedacht) omdat ik een keer met haar polonaise heb gelopen in het magazijn van IKEA (Je weet wel, dat magazijn waar je zelf je meubels moet pakken).

Mijn oma is heel aardig, net als alle andere oma’s en de meeste andere oude mensen (behalve mevrouw Rimpelbil in Sims 4 dan). En ze is ook altijd heel hip (of ten minste, ze doet alsof) en ze is net als mij gek op de serie Welkom in de Geschiedenis , die op zaterdagen wordt uitgezonden op NPO3. Het flatje van mijn oma is ook heel knus ingericht!

Ik en mijn moeder hebben mijn oma ook computerles gegeven over hoe ze foto’s van WhatsApp naar haar pc moet halen en hoe ze Web WhatsApp moest gebruiken (en een snelkoppeling naar Web Whatsapp op haar desktop gezet).EN OMDAT IK HAAR HEB GEHOLPEN MOCHT IK EEN NIEUWE PLUCHE UITZOEKEN! Val ik mooi weer met mijn neus in de boter!

Fan-Favorite Sim Agnes Crumplebottom Returns to Punish Romance in The Sims 4:  Cottage Living - IGN
Ontmoet mevrouw Rimpelbil uit de Sims 4! (Bron: IGN)

Over het algemeen is mijn oma de beste oma ter wereld!

Oma, op dit jaar en nog vele jaren!

Gefeliciteerd oma IKEA!

Een fijne dag verder,
Lucas

2 gedachten over “Ik ben vandaag bij oma op visite geweest!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: