Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik had gisteren echt een crazy dag!

Beste lezers,

Ik had gisteren echt een crazy dag! Nou, hij begon normaal. Maar rond de middag nam hij al gauw een crazy wending! ’s ochtends begon ik gewoon met werken bij TriUnity en heb ik een nieuwe Luc’s weetjeshoek geblogd en heb ik bedacht dat ik met Heddy Oreo brownies wilde gaan bakken (die uiteindelijk best lekker waren).

Maar tijdens het boodschappen doen voor de brownie hoorde ik opeens het liedje “Je hoeft niet naar huis vannacht” van Marco Borsato en kon ik het niet laten om bij het refrein mijn eigen tekst te gaan zingen en die luidt zo:

Want we zijn in je huis vannacht

We binden je met ducttape vast

En we kalken een hart op je spiegel vannacht!

Want we zijn in je huis vannacht!

en we roven alles leeg.

Zelfs de badkamer!

Heddy kon dat niet waarderen en vroeg me om te stoppen (waarschijnlijk omdat ik zo stond te blèren in de supermarkt en dus hard schreeuwde)

Maar toen de brownie bijna af was kwam mijn lerares Arabisch even langs om te kijken hoe het met me ging dus ik heb haar alles verteld over mijn nieuwe pluche Lucas en zijn beste vriend Joshua (die knuffel met die puntoren die ik al wat langer heb!).

Ook kwam mijn opa langs om brownie te eten….. was best gezellig!

Na de werkdag ging ik met Heddy naar de stad en terwijl we door de stad liepen kreeg ik van een vreemde een compliment over mijn Pokémon vest, dat was ook best wel leuk. Maar misschien kwam dat omdat ik mijn Nikes niet aan had, als ik die aan heb krijg ik alleen complimenten over mijn schoenen en niet over de rest! Met Heddy heb ik trouwens kebab gegeten in de stad bij Döner Nijmegen.

De avond verliep dan wel weer erg normaal, ik heb lekker Sims gespeeld. Afgezien van het bestellen van nieuwe oortjes bij CoolBlue want mijn broertje wees me eerder die dag erop dat mijn koptelefoon naar de Filistijnen was, dat was best Jammer!

Over het algemeen zat gisteren vol verassingen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vanmorgen stond er ineens een “Fiets fieuw” fiets van Coolblue voor de deur. Wat bleek, die kwamen de oortjes afleveren die ik gister rond 11 PM had besteld. Snelle service!

Coolblue start CoolblueFietst: kleine pakketjes bezorgen per fiets -  Coolblue Praatjes - Coolblue Praatjes
De “fiets fieuw” fiets van Coolblue (bron: het blog van Coolblue)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: