Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ga misschien een cursus programmeren doen!

Beste lezers,

Mijn begeleiders bij TriUnity vinden dat ik iets anders moet doen dan alleen maar schrijven en vroegen aan mij wat ik naast schrijven nog wel wil doen. Ik zou heel graag een keer een game willen programmeren ter aanvulling van mijn boek!

Dus nu zijn ik en mijn begeleiders aan het kijken of we een programmeercursus kunnen regelen bij de LOI graag iets met games zodat ik eindelijk die Likybincity-RPG kan maken waar ik al zo lang van droom!

Over Lucas Hearsay die samen met zijn vrienden Likybin City moet bevrijden van een groep genaamd de Juul Gang die een anarchistische dictatuur ingesteld hebben waar criminaliteit nodig is om te overleven en het recht van de sterkste overheerst……… en die dictatuur wordt bestuurd door ene Junic the Blue (later blijkt dat Lucas’ broer Julian te zijn).

Zo, wat vinden jullie van het eerste concept van de verhaallijn van mijn eerste Likybincity-game? Laat het weten in de reacties!

Natuurlijk komt die game er nog lang niet ik moet eerst nog leren programmeren en dan moet ik nog mensen vinden om de game te ontwerpen en voice actors en nog veel meer mensen.

Ik zie die game die ik dan wil maken ook als een soort proef, kijken of ik het in me heb om een indie-game te maken, samen met anderen bij TriUnity die mee willen werken! (Indie games zijn trouwens games die worden gemaakt door studio’s die niet aan een bekende uitgever zijn gelieerd) En als het een succes wordt? Dan maak ik gewoon een vervolg!

Dus, ja, ik wil wel een cursus programmeren doen naast schrijven! (Maar een andere exotische taal leren, zoals Koreaans, Chinees, Japans of Frans of Italiaans oid lijkt me ook wel wat.)

Dus hopelijk komt die Likybincity RPG er ooit!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. RPG betekent trouwens role-playing-game. Voor als je t nog niet wist!

3 gedachten over “Ik ga misschien een cursus programmeren doen!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: