Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag een topdag gehad!

Beste lezers,

Ik ben gesloopt, echt moe, ik wil eigenlijk gewoon de Sims gaan spelen nu! Maar ik heb wel echt een topdag gehad!

Zal ik jullie vertellen waarom?

Nou vanmorgen zat ik met Heddy mijn planning te maken en kwam Heddy op het idee om wat te gaan wandelen ’s middags samen met mij, dus die middag gingen we wandelen en tergelijketijd wat boodschappen doen!

Daarna heb ik lekker ge-Simst tot het 5 uur was en we dus naar huis gingen! Maar ik ging niet gelijk naar huis! Ik ging met Heddy iets leuks doen! Eerst zijn we naar de garage gewandeld waar Heddy’s auto de APK-keuring had! En daarna zijn we doorgereden naar Beuningen waar we bij de Mac aldaar iets te eten hebben gehaald!

Ik kreeg zomaar van Heddy een Quarter Pounder, friet met Amerikaanse fritessaus, ijsthee en een McFlurry met Chocola! Als dat niet met je neus in de boter vallen is dan weet ik het ook niet meer!

Ondertussen hebben we een verhaal verzonnen over dat Cyril Hearsay mij en nog iemand anders had ontvoerd en ook mijn schoolklas van de middelbare had ontvoerd en tot slaaf gemaakt! Vreemd verhaal, ik weet het, maar nog niet zo vreemd als het vervolg, de club van Wijchenaren, een boek wat ik nu aan het schrijven ben en wat op WattPad komt! (Ik en Heddy verzinnen trouwens altijd vreemde dingen in onze verhalen by the way!)

Het enige waardoor deze dag nog meer top zal worden is als ik een van deze twee knuffels mag bestellen van mijn ouders, maar waarschijnlijk zal dat pas in november worden! Welke zal ik kopen?

Buy Coraline: Coraline and Cat Plush 20cm, Kid Robot
Deze?
of deze?

Welke knuffel van de twee bovenstaande zal ik in november kopen? (voor beide heb ik ook een naam voor de bovenste Lillie en voor de onderste Riley). Laat t me weten in de reacties (Ja, t moet maar zo, want ik heb geen idee hoe je polls maakt op WordPress.)

Dus ik had best wel een topdag, nu lekker uitrusten en genieten van een lekker spelletje Sims,

Fijne avond verder,

Lucas

P.S. Geen Luc’s Weetjeshoek vandaag, want ik was het glad vergeten! Ik heb de hele dag aan mijn boek “de club van Wijchenaren” gewerkt, dat boek schrijf ik omdat ik vroeger een beetje heel rare ideeën erop nahield, een beetje wat de nazi’s hadden met de joden had ik met Wijchenaren (dat kwam omdat mijn ex uit Wijchen kwam) en ik met die ideeën wil afrekenen en wil laten zien aan de wereld hoe rare ideeën ik had. Nu heb ik niks tegen mensen uit Wijchen, er wonen een paar heel leuke tussen en ik wil er zelf later gaan wonen! Ooit, in de toekomst! Vroeger dacht ik bij Wijchen aan communisme en de USSR! Nu aan comedy en cabaret en dat komt allemaal omdat Wijchen in mijn wereld een icoon heeft, namelijk de cabaretier Donnie Smits!

Gebaseerd op Arjen Lubach, Pieter Derks en Najib Amhali!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: