Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag wraps gegeten!

Beste lezers,

Mijn ouders kwamen vanmiddag naar me toe en vertelden dat ze een cadeautje voor me hadden. Het bleken Lucas-sokken te zijn! En ik denken dat ze helemaal om waren gereden via de Nedgame om de knuffel te halen die ik al een tijdje wil……. Grmbl, niet grappig, ouders. (Ik ben er wel blij mee hoor!)

Maar goed, vanmorgen voordat ze boodschappen gingen doen en dat cadeautje voor me kochten vroegen ze mij wat ik wou eten. Ik had zin in Nacho’s, dus dat stelde ik voor! Het werden uiteindelijk wraps in plaats van nacho’s. Jammer, maar toch het was best wel lekker!

Sorry voor de slechte kwaliteit, hij is genomen met mijn telefoon 🙂

Wraps eet ik al sinds ik like 6 ben of zo, want het waren een van de weinige ” gezonde” gerechten die mijn broertje wel at! Als het aan mijn broertje lag aten we iedere dag pannenkoeken, patat/friet, poffertjes of pizza (of Hollandse pot met snotgaar gekookte groenten! Blegh!) Hij vond wraps lekker omdat het eigenlijk een soort hartige pannenkoek is net als de okonomiyaki, die je kunt zien als de Japanse versie van de wrap. Zelf was ik meer een fijnproever en hield ik niet zo veel van snackbarvoedsel of “gewoon” eten! Je deed (en doet) me bijvoorbeeld meer plezier met een carpaccio (zie foto hieronder) of een club sandwich!

Carpaccio, hier geserveerd op een broodje met sla erbij. Eigenlijk vind ik dat er ook chips bij hoort (van die zoute naturelchips!)

Mijn broertje kon vroeger helemaal extatisch worden van het zien van de grote gele M van de McDonalds. Nu vindt hij vis en sushi lekkerder en is hij gelukkig wel wat gevarieerder gaan eten! Al houdt hij nog steeds niet van lasagne, wat ik dan weer heerlijk vind!

Wat is jouw lievelingseten? En wat lust je ‘echt niet! Laat het weten in de reacties!

Over het algemeen was het best lekker, die wraps!

Fijne avond verder,

Lucas

P.S. Nu moet ik bij de Lucas sokken steeds denken aan de protagonist van mijn Simsverhalen, Lucas Hearsay (die overigens op mij is gebaseerd!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: