Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Weet je waar ik laatst over heb gedroomd?

Beste lezers,

In de nacht van zaterdag op zondag (eergisteren dus) droomde ik over twee klasgenoten van de middelbare school! Gek toch! Ik bedoel, die periode moet ik eigenlijk achter me laten en niet weer steeds terug halen! Je moet vooruit blijven kijken! Nu zal ik jullie eens over deze droom vertellen (of wat ik nog er van weet!)

Ik was met Joshua in het Winkelcentrum van Malden gewoon aan het shoppen, je weet wel, boodschappen doen. Tot ik opeens een van mijn oud-klasgenoten tegenkwam, en wel mijn grootste rivaal uit mijn middelbareschoolperiode (en die later met mijn ex een relatie aanging. Eerst dacht ik, jammer, heel erg jammer. Maar nu denk ik: hij mag haar hebben, er zijn zat leukere meisjes zoals bijvoorbeeld een paar meisjes hier bij TriUnity die zich wel interesseren voor mijn verhalen. Anders dan mijn ex die me alleen gebruikte als praatpaal om haar verhalen tegen te vertellen.)

Nou ja, ik kwam dus die jongen tegen die mijn rivaal was en hij had bloemen gekocht voor zijn vriendin (mijn ex dus hé!) en yoen hij me vroeg of ik jaloers was dat hij met mijn ex ging zei ik “Nee!” en heb ik daarna met hem verder gekletst over dat hij niet bij mijn ex in de buurt moest blijven hangen omdat hij alleen gebruikt werd, maar dat geloofde hij niet en toen moest Joshua het verhaal verifiëren. Daarna gingen ik en Joshua weer verder met Boodschappen doen, want Joshua ging koken die avond….. en toen werd ik wakker en bedacht me dat ik het had gedroomd! Ach ja, de puntoren van Joshua (en dat Joshua echt bestond) waren misschien al een signaal! Want wie ken jij met puntoren in IRL?

Winkelcentrum Malden weer flink in de lift | Heumen | gelderlander.nl
Het winkelcentrum van Malden! (bron: de Gelderlander)

Maar het heeft me wel aan het denken gezet? Wat als dit een voorspellende droom is? Wat als ik die oud-klasgenoot van de middelbare school echt weer een keer zie een dezer dagen? (of sowieso mijn oud-klasgenoten van de Middelbare school een keer zien om ze te vertellen over Joshua en mijn huidige ambitie om schrijver te worden zou al cool zijn!)

Ik vertelde vanmorgen aan Heddy over die droom en Heddy zei dat het hoogstonwaarschijnlijk was dat ik mijn ex en die klasgenoot nog een keer zou zien! Hij heeft met die klasgenoot gesproken een paar maanden terug en die zei dat hij nooit meer iemand ziet van onze klas!

Dus waarschijnlijk is het gewoon een droom en voorspelt het geen reünie (hopelijk!)

Heb jij ook wel eens zo’n vreemde droom en wat gebeurde daarin? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik moet niet vergeten dat ik morgen mijn knuffel Joshua meeneem naar TriUnity!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: