Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Luc Nefario en zijn vrienden

Beste lezers,

Vanmorgen zat ik wat te brainstormen en toen kwam ik op het Idee om Luc Nefario eens een oppepper te geven. Luc Nefario is een van mijn Sims karakters en hij is een wonderkind! Hij is de zoon van een maffiabaas en een politica, meer info vind je in de biografie hieronder!

Luc Nefario is een jongen die geboren is op 7 januari 2000 in Center City in de Verenigde Staten van Amerika. Hij is vrolijk,vaak heel actief, slim en soms een beetje een lafaard. (ook al zegt hij zelf van niet). Hij is de zoon van Dr. Lingus Nefario, een maffiabaas en wetenschapper uit Center City en Ellen Darling, een politica en de locoburgemeester van Center City. Hij heeft een zus, Jamie, die geboren is in 23 mei 1997, en een broer, Juliano, geboren op 16 september 2001. Zijn ouders zijn gescheiden. Zijn hobby’s zijn gamen, robotica, naar de stad gaan, verhalen schrijven , koken en tegenwoordig ook fitness. Luc Nefario is een cyborg omdat hij toen hij een baby was in 2002 een hersenbloeding kreeg en zijn vader toen wat robotonderdelen in hem zette zodat hij gewoon kon blijven leven, daardoor is hij heel slim en was hij ooit de rivaal van zijn nu beste vriend Damian Jenkins. Zijn andere vrienden zijn Joshua Isimo, een zoon van een communistische politicus, Aukje van Hees, een zangeres die als kind heel beroemd was en wat hits scoorde, maar die nu wat minder beroemd is. (Ze is gebaseerd op de zangeres Aukje Fijn) en Terrence van Amsterdam, een jongen wiens passie gamen is en die graag een beroemde influencer wil worden. Luc Nefario is een student aan TriUniversity, waar hij een studie doet om schrijver te worden. Maar zijn vader wil hem inwijden in het “familiebedrijf” (de maffia dus), maar Luc wil dat niet omdat hij meestal heel braaf is en nooit iets wil doen wat illegaal is . Hij heeft de basisschool doorgebracht op de Central Estates Elementary School (2004-2012), bij hem in de wijk. En voor het middelbare onderwijs zat hij op de privéschool Center City High School for Disabled Children (2013-2017). Als kind vond hij het leuk  om achter de computer dingen te doen, vooral internet surfen en later van die Flash-games, vooral room-escape games, maar nu speelt hij vooral de Sims. Hij zit ook vaak voor de lol Wikipedia te lezen. Zijn favoriete muziekgenre is al sinds 2010 Nederlandstalig en later begon  hij ook housemuziek leuk te vinden en popmuziek. Ook heeft hij een knuffelcollectie die zo groot is dat je zijn hele bed ermee vol kan leggen (dat doet hij ook vaak) en dan nog niet genoeg hebt, dit vond hij als kind al leuk!

En zo ziet hij eruit!

Ontmoet Luc Nefario

Zijn beste vrienden zijn Terrence Dupont en Aukje van Hees en die zien er zo uit:

Terrence Dupont
Aukje van Hees

De twee vrienden van Luc Nefario zijn twee mensen die ik wel in IRL als vrienden zou willen. Hun persoonlijkheden ten minste! Terrence is namelijk een gamer die altijd heel aardig is en altijd wel een grapje weet te maken! Hij wil later influencer worden maar werkt nu bij een bedrijf! Hij houdt ook van flirten met meisjes! Maar Aukje is zijn vriendin!

Aukje daarentegen was vroeger erg beroemd omdat ze ooit een hitje hat gescoord genaamd Wereldbol (gebaseerd op dit nummer), wat nu wordt gebruikt door Lucas Hearsay als Trollsong. Dat is een liedje wat Lucas gebruikt om mensen mee in de maling te nemen en te irriteren!

Ook is Luc Nefario vrienden met de avontuurlijke jongen Joshua Isimo die er soms nogal rare ideeën op nahoudt (zoals het leger inzetten tegen Corona). Joshua is de zoon van de burgemeester van de stad waar hij en Luc, Aukje en Terrence wonen! Hij komt uit Rotterdam!

Zo ziet Joshua eruit! Heel avontuurlijk, nietwaar?

 En de stad waar deze vier knakker wonen, dat is deze stad:

De Skyline van Center City. Helaas staat het hoogste gebouw van de stad, de Yes Way-toren er niet op!

Waarop vinden jullie de stad lijken, meer Europees of meer Amerikaans? Laat het me weten in de reacties!

En zo…… dit was weer een kijkje in mijn Simswereld! Ik kan niet wachten wat deze knakkers allemaal voor een avonturen gaan beleven in de Sims vanmiddag.

Willen jullie meer inkijkjes in Likybincity en Likybincity verhalen zien op dit blog? Laat het me weten in de reacties.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Dan heeft Center City ook een buurstad en nog veel meer dorpen er omheen. Die Buurstad heet Driftveil City!

Driftveil City - Bulbapedia, the community-driven Pokémon encyclopedia
Driftveil City

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: