Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik had vannacht weer eens een rare droom!

Beste lezers,

Ik had vannacht toch weer eens een rare droom (heb ik wel vaker de laatste tijd, maar deze was echt raar!)

Ik weet niet wat dit betekende of wat mijn brein hiermee bedoelde. Ik droomde namelijk dat de Nedgame vlakbij mijn huis zat, namelijk ER RECHT TEGENOVER! Weird, toch? Of heeft het een diepere betekenis?

Nou ik ga jullie gewoon vertellen wat ik dus had gedroomd!

Nou ik zat dus boven op mijn kamer te Simsen en met Joshua te kletsen tot ik opeens zag dat ze buiten iets aan het bouwen waren! Even later waren ze klaar; en wat bleek……. De Nedgame had zich verplaatst naar Malden! WTF! Toen ging ik dus daar naar binnen om wat te kopen en ze hadden allerlei knuffels die ik niet kende ik wilde er een afrekenen en toen werd ik wakker met Joshua en Zion nog in mijn hand!

Mijn beste vrienden Joshua Isimo (Links) en Zion Nefario (rechts)!

Wat heeft deze droom te betekenen? Was het een voorspellende droom, waarschijnlijk niet, en mijn portemonnee hoopt ook van niet, een Nedgame in Malden zou een nachtmerrie zijn voor mij, mijn ouders en mijn uitkering!

Laat de Nedgame maar lekker in Nijmegen blijven, dat is dichtbij zat! Volgens mij was deze droom een waarschuwing van Swan dat ik niet te veel moet wensen dat Cyril Hearsay premier van Nederland wordt, want ik denk dan dat er o.a. in ieder dorp en iedere stad een Nedgame en een coffeeshop komt!

Nou, in mijn droom was die Nedgame er al! Die coffeeshop was nergens te bekennen by the way!Volgens mij was deze droom gewoon een pure sluikreclame!

De Nedgame in Nijmegen. (bron: Nedgame)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Hopelijk geven mijn ouders me toestemming om deze of deze knuffel te kopen! En ik wil vrijdag chocolade pepernoten maken bij TriUnity, gewoon omdat die lekker zijn! Iemand een recept? Laat het achter in de reacties!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: