Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ga zaterdag naar de stad en ik heb er nu al zin in!

Beste lezers,

Ik ga zaterdag naar de stad om een nieuwe knuffel te kopen en ik heb er nu al zin in! Ik heb de knuffel al uitgezocht bij Nedgame en het is een hele coole knuffel geworden! Kijk maar!

Ontmoet Luke (Bron:Nedgame)

Dit is Luke Lewis, hij woont bij de familie Harmonia in huis omdat zijn vader in Hotel de Houten Lepel zit. Hij is moedig, avontuurlijk, een gamer en is dol op zijn vrienden en eten (vooral KFC, carpaccio en broodjes döner). Hij heeft een broer, Ash, met wie hij het best goed kan vinden. Ook heeft hij een moeder, Armina, die uit Amsterdam komt en een zus, Blaire. Hij i geboren in Januari 2000 (welke dag weet ik niet?) en is dus een Steenbok qua sterrenbeeld. Zijn beste vriend is Natural Harmonia, bij wie hij in huis woont.

Luke’s broer Ash (bron: Nedgame)

Zo, nu weten jullie iets meer over de achtergrond van deze knuffel! Wat vinden jullie van hem, best een leuke knuffel toch? Laat het me weten in de reacties! Zaterdag post ik een foto bij een bushokje met deze knuffel!

Trouwens, dit karakter heb ik met mijn vroegere thuisbegeleidster (op wie Luke’s moeder Armina is gebaseerd trouwens,) bedacht toen ik nog een kind was, die thuisbegeleidster woont nu in Amsterdam (wil ik ook wel!) Samen met haar heb ik ook zijn broer Ash trouwens bedacht! Vroeger heetten deze twee karakters Taksi (Luke) en Sisi (Ash), maar dat heb ik later aangepast toen ik Sims begon te spelen! Want toen vond ik dat ik mijn karakters wat “menselijker” moest maken, dus toen heb ik ze wat “menselijkere” namen gegeven, en een ” realistischer” uiterlijk! Dus kudos naar die vroegere thuisbegeleidster van me, die nu in Amsterdam woont! Hopelijk leest ze deze blogpost! (Ze is wel een geluksvogel dat ze in het westen woont, lekker ver van de Wijchenaren!😂😉, sorry Wijchenaren i still ❤ you all.)

Trouwens, de vader van Luke is deze knakker uit Totally Spies! (Maar in de Sims ziet ie er anders uit! 😉)

Hoe vonden jullie dit verhaal wat ik in mijn jeugd heb bedacht? Willen jullie meer van dat soort verhalen zien, laat het dan vooral weten met een reactie!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik verheug me erg op de Sims update announcement van vanavond! Iets met Halloween ofzo? (volgens de geruchten op SimsVIP.)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: