Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn dag is vandaag anders dan normaal!

Beste lezers,

Vanmorgen vertelde mijn moeder dat we naar de tandarts moesten voor controle en dat we vanavond naar een verjaardag zouden gaan. Die controle bij de tandarts is natuurlijk verplicht dus dat doe ik gewoon, maar die verjaardag heb ik vriendelijk geweigerd omdat ik niet wist dat ie door zou gaan.

Maar nu ging ik (zoals altijd) omdat ik eerder weg moet bij TriUnity, het proberen uit te spelen en het voor elkaar te krijgen dat ik de middag mijn virtuele volk mocht besturen! Dat was me niet gelukt! Wel heb ik het voor elkaar gekregen (of althans, dat denk ik) dat ik nadat we bij de tandarts zijn geweest dus eerder naar huis mag om de Sims te spelen! Joepie! Kan ik weer verder met de Sims!

Maar ja, ik moet dus nog wel naar de tandarts voor controle, (want verplicht ofzo, kon dat niet op een woensdag? DAN HEB IK NAMELIJK WEL ALLE TIJD!)

En die verjaardag van mijn neefje hoef ik dus niet naartoe omdat mijn vader nog iets bij zijn atelier moest regelen of zo! Dus dan kan ik vanavond gewoon Sims spelen i.p.v. met familieleden en mensen die ik alleen maar bij hun op de verjaardag praten over dingen die me toch niet interesseren, zoals gezeik over het aantal besmettingen wat nu dus weer oploopt en dat onze regering nu weer extra maatregelen aan gaat kondigen ofzoiets. (Behalve mijn neefje, die nu dus jarig is. Die houdt wel van Pokémon en is bereid om het met mij over mijn verhalen en videogames te hebben!)

Tja, soms gaat een dag anders dan normaal. En ik heb daar door mijn autisme nou eenmaal soms meer moeite mee dan anderen. Zo moesten mijn ouders me regelmatig ziek melden als er weer eens een sportdag of zo op school was.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik zit nog steeds te wachten of mijn bestelling wel is binnengekomen bij de Nedgame. Ik had daar namelijk een knuffel besteld en ze zouden me het laten weten als hij is aangekomen!

Kleine edit: Mijn reservering ligt klaar bij de Nedgame en ik mag Sims spelen! WOOHOO! Tijd om te Driftveilen (op standje doven en slechthorenden!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: