Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik had vanavond een topavond!

Beste lezers,

Ik val maar meteen met de deur in huis, VANAVOND WAS TOP! Een perfect begin van een geweldig weekend (of althans dat denk ik!) Wat was er zo top aan vanavond? Dat ga ik jullie nu vertellen!

Ik bedacht me gisteren namelijk: Mijn familie doet altijd dingen voor mij, maar doe ik ook eens wat terug. Het antwoord was nee, dus ik besloot cadeautjes te kopen om ze te bedanken!

Ik ben vandaag dus met Heddy zo rond 5 PM (17:00 uur in de Nederlandse tijdnotatie) naar de stad gegaan en ben eerst de lievelingswinkels van mijn ouders en mijn broertje afgeweest om cadeautjes te kopen!

Ik ben dus ook in de Nedgame geweest! Maar dat was voor mijn broertje en dus niet voor mijn knuffel die ik morgen op ga halen (dan krijgen jullie een blogpost op deze site te zien waarin ik die knuffel en zijn Simsfamilie introduceer, helemaal GRATIS! Ja, je leest het goed! Je hoeft er niks voor te betalen, anders dan bij de Sims het geval is als je nieuwe content wilt!😂)

Ik moest me dus bij de Nedgame heel goed inhouden om niet naar de bestelling te vragen, maar ik heb tegen de man achter de kassa gezegd dat ik morgen terug kwam voor mijn knuffel. En toen zeiden zij: ” Tot morgen, Lucas!” Ik heb me dus heel erg moeten inhouden om niet naar die bestelling te vragen en dat is me gewoon gelukt! Ik voel me zo volwassen nu 😎!

Nadat we zijn wezen winkelen zijn we nog even bij het restaurant Moons Carpaccio iets gaan eten! Ik had een carpaccio wrap en Heddy had een uitsmijter! Terwijl we door de stad aan het banjeren waren heb ik met Heddy een verhaal verzonnen waarin Joshua in opdracht van Cyril Hearsay Nederland extreem Amerikaniseerde tot aan de meeteenheden en de munteenheid aan toe! Nederland werd in dat verhaal uiteindelijk ” bevrijd” door de Russen die een van mijn oud klasgenoten van de middelbare school aan het hoofd van Nederland zetten! Ein goed al goed 🙂? Weird verhaal, ik weet het. Maar dat heb je altijd met mij en Heddy! (Ik zou die verhalen toch ergens op moeten schrijven, dan heb ik na een paar maanden een heel boek aan korte verhalen🤔.)

Daarna zijn we snel naar huis gegaan omdat het zo plensde en we niet nat wilden worden! En nu ga ik lekker Sims spelen ter voorbereiding van de blogpost morgen.

Fijne avond verder en goedenacht,

Lucas

P.S. Ik heb het weer gechekt en morgen gaat het ook plenzen helaas!😔 Dan morgen alleen even naar de Nedgame en wat lunchen en (hopelijk) niet de 100 kledingwinkels af die we altijd af moeten gaan van moeder!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: