Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ontmoet de familie Lewis

Beste lezers,

Vandaag ben ik weer met mijn ouders naar de stad geweest en het was een gewone middag in de stad met mijn ouders. (Jeweetwel, beetje shoppen en wat eten en naar de Nedgame!) Dus ik had bij de Nedgame een nieuwe knuffel besteld want het is weer een nieuwe maand en ik ga jullie dus wat vertellen over de familie van die knuffel op Sims.

Maar eerst een foto van mij met mijn nieuwe knuffel Luke!

Ontmoet Luke Lewis!

En dan ga ik jullie nu wat vertellen over de familie van Luke!

We beginnen met de vader van het gezin: Terrence! Terrence was vroeger een schurk die de spionageorganisatie van zijn tweelingbroer Jerry wilde vernietigen! (Ja, de Jerry en die Organisatie uit Totally Spies!), maar nu is hij een medewerker bij de kerncentrale van NefarioCorp in Center City. Waar hij nu woont met zijn (jongere) vrouw Armina en drie kinderen : zoons Luke en Ash en dochter Blaire! Verder is hij heel erg into technologie en videogames en heeft hij drie huisdieren: een Lillipup, een Pichu en de kat Charlie. Andere familie van hem naast zijn broer en zijn gezin zijn zijn schoonzus Audrey en een nichtje, Lana! Hij speelt ook gitaar en houdt (net als zijn zoon Luke) van Rockmuziek!

Dit is de vrouw van Terrence, Armina. Ze is een vrouw die heel erg op haar carriére gefocust is, maar ook tijd vrijmaakt voor haar gezin. Ze houdt erg van avonturen beleven en wil nog een keer nar Zuid-Amerika en daar had de familie dan ook hard voor gespaard zodat ze dat in 2020 zouden gaan doen! Maar toen kwam JUVID-19 (Jupiler Virus Infectional Disease 2019) overwaaien vanuit China. Dus dat plan viel in het water! Ze werkt op de redactie van het fictieve jeugdblad TINO (wat van dezelfde eigenaar is als Yes Way,) waar ze brieven met problemen van lezers moet beantwoorden! Ze is namelijk een psychologe, wat ze met veel plezier doet! Ook doet ze graag leuke dingen met haar zoons en haar dochter! Ze is gebaseerd op de persoon met wie ik het verhaal van de familie Lewis heb bedacht, (die mijn begeleider was toen ik kind was, maar naar haar studie naar Amsterdam is verhuisd!) Ze komt dus ook uit Amsterdam! Ze heeft ook een zus die Audrey heet die het complete tegenovergestelde van haar is (en die een tijdje bij de familie Lewis in huis heeft gewoond)! Haar muzieksmaak is zeer divers, ook al houdt ze niet van de Nederlandstalige artiesten waar haar zoon Luke altijd mee aan komt zetten. (Aukje van Hees bijvoorbeeld!)

Daar is ‘ie eindelijk, mijn knuffel, Luke Lewis! (Die vroeger toen ik dit verhaal bedacht samen met de persoon op wie Armina gebaseerd is Taksi heette, maar dat heb ik aangepast toen ik de Sims begon te spelen omdat dat niet menselijk genoeg klonk! Ik wou een wat menselijkere naam, dus toen ben ik een nieuwe naam gaan zoeken! Ik kwam uiteindelijk bij Luke uit omdat dat de Engelse versie is van mijn eigen naam (Luc), en Luke’s persoonlijkheid is wel gebaseerd op mijn persoonlijkheid, alleen ietsje avontuurlijker!

Luke houdt heel erg van videogames en van eten (en knuffelbeesten sparen!) Van beroep is hij tijdreiziger, maar dat mag niemand weten want anders zou er een schandaal losbarsten en zouden hij en zijn mede tijdreizigers heel veel media-aandacht krijgen en dat wil Kane (zijn baas) natuurlijk niet! Hij doet ook een cursus creatief schrijven en programmeren, want hoewel dat tijdreizen best leuk is en erg veel schuift ligt zijn droom nog altijd bij het ontwerpen en ontwikkelen van een indie-game gebaseerd op zijn avonturen, het liefst met een serie boeken er bij! Zijn huisdier is een Pichu, die hij altijd meeneemt op zijn avonturen. Hij is geboren op 7 januari 2000. De tijdmachine waarmee hij reist is een DeLorean, zo eentje uit Back to the Future! Zijn favoriete eten is carpaccio, maar hij eet vrijwel alles, op een paar dingen na!

Luke met zijn DeLorean

Dit is Ash Lewis, het jongere broertje van Luke. Hij is erg dol op Pokémon en alles wat daarmee te maken heeft! Hij is een Pokémon Trainer en speelt op dit moment in de Pokémon League van Likybin als deelnemer voor Center City! Hij is erg atletisch en houdt erg van sport, anders dan zijn broer Luke! Hij houdt ook van Videogames en uitgaan! Ash is erg vriendelijk en probeert altijd anderen te helpen als zij het moeilijk hebben! Waardoor hij zichzelf soms kan wegcijferen. Zijn favoriete eten is sushi! Zijn naam was vroeger Sisi maar dat heb ik veranderd naar Ash om dezelfde redenen als bij Luke het geval was! Hij is geboren op 16 september 2001!

Dit is Blaire Lewis! Haar uiterlijk is gebaseerd op het uiterlijk van het meisje in dit filmpje .Blaire is een journaliste die werkt voor de Center City Times, een krant in Center City. En ze is ook een vlogger! Ze houdt van schrijven, computeren en grappen uithalen! Vooral dat laatste! Oh, ja en zingen en gitaarspelen! Haar favoriete muziek is popmuziek en ze houdt ook wel van hiphop! Blaire is de jongste van de Lewis-kinderen geboren in 2002, (wanneer, als jullie een datum weten, laat m dan achter in de reacties!) Ze is heel erg fan van fastfood en zoetigheid waarvan ze niet teveel mag eten anders wordt ze te dik! Haar favoriete restaurant is Chick-N, een fastfood-kipketen die o.a. in het centrum van Center City een filiaal heeft! Anders dan Luke en Ash bestond Blaire in de Taksi- en Sisiverhalen nog niet! Blaire heb ik er later per toeval bij bedacht!

Lillipup is de Pokémon van de familie Lewis en dan vooral van Blaire! Hij houdt ervan om met Blaire op avontuur te gaan en is erg loyaal aan de familie! Hoewel hij er schattig uitziet is hij erg waaks, zo heeft hij een keer Cyril Hearsay betrapt tijdens het stelen van de badkamer van het huis, waardoor Cyril een nachtje in Hotel de Houten Lepel mocht slapen!

Dit is Pichu, het huisdier van Luke (Originally wilde ik een kat als Pichu, maar deze was te cute!) Pichu is een speelse maar avontuurlijke Pokémon, die altijd met Luke mee op avontuur gaat!

Charlie is de kat van de familie Lewis en is het enige “normale” (lees: een huisdier dat geen Pokémon is) huisdier van de familie. Hij is een typische kat, lui en ontdeugend. Zo vindt hij het bijvoorbeeld leuk om dingen ergens vanaf te tikken en heeft hij een keer een bierglas van Terrence ergens vanaf laten kukelen. Resultaat: glas stuk! Charlie is een Eurolandse Korthaar (wat je kunt vergelijken met een Europese Korthaar IRL, Omdat Euroland de tegenhanger is van Europa in de Likybincity-wereld. Op zo’n zelfde manier als dat Likybin de tegenhanger is van Amerika)

Wie van het gezin vinden jullie het leukst? Van de dieren en de mensen! Laat het me weten in de reacties!

Oh, ja. Natuurlijk hebben ze ook een huis!

De buitenkant van het huis!
De benedenetage
De overloop en de badkamer boven
De slaapkamer van de boys (Luke en Ash)
Slaapkamer en balkon van Blaire
De zolder (slaapkamer met Balkon van Terrence en Armina, oftewel de ouders)
De kelder met sportruimte!
Tuin met zwembad
En last but not least: de garage met de Volvo van Terrence erin (de zwarte auto)

Wat vinden jullie het mooist aan het huis? Of mist er iets? Laat het me vooral weten in een reactie!

Zo, hoe vinden jullie dit inkijkje in mijn Sims wereld en dit verhaal wat ik bedacht heb toen ik klein was? Willen jullie meer van dit soort content zien? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik had vandaag in de stad een carpacciobroodje en die was lekker! Echt een aanrader! Het lekkerste carpacciobroodje wat ik ooit gegeten heb!

2 gedachten over “Ontmoet de familie Lewis

Voeg uw reactie toe

  1. Mooi geschreven hoor. Wat heb jij mazzel dat je steeds van die leuke knuffels mag uitkiezen zeg. Ik heb er maar 3!

    Ik vind ash wel leuk, doet me denken aan de vroegere tijden dat ik Pokémon speelde. Al wist ik niet meer dat ie blauw haar had…

    Mocht je nog een keer een gekke naam zoeken voor een personage raad ik Bo aan. Bo ter ham. Vooral snel achter elkaar uitspreken, dan snap je em meteen!

    Blijf lekker schrijven, t ziet er goed uit!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: