Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik hou best erg wel van verre reizen maken!

Beste lezers,

Vanmorgen moest ik opeens denken aan de reizen die ik in mijn leven gemaakt heb en nog wil maken! Zo is het een van mijn jongensdromen om nog een keer naar Bali te gaan in Indonesië, maar dan ga ik ook op andere plekken in dat land kijken! En ik wil nog graag een keer naar Japan omdat ze daar veel anime dingetjes hebben wat ik best leuk vind!

De verste reis (en meest indrukwekkende reis) die ik tot nu toe gemaakt heb is naar de VS in 2017. Dat had ik gekregen omdat ik dat jaar was geslaagd voor de middelbare school (VMBO) en dat wilden mijn ouders graag belonen, dus toen hadden ze voor mijn afstuderen een limo gehuurd en het thema van het afstudeerfeestje van mij bij mij thuis was dan ook “de Verenigde Staten”. Zo heb ik op dat feestje allemaal Amerika-themed dingen gekregen (een van de mensen die op visite was hat een pakketje samengesteld met zogenaamd ” Amerikaanse” spulletjes.) Die vakantie was de beste vakantie die ik ooit heb gehad to be fair! Ik had mijn laptop met Sims dan wel niet bij, maar wat scheelde dat? Ik was in New York (ook al wou ik eigenlijk naar Californië)! Hier een paar foto’s!

Zoals je ziet was ik daar helemaal in mijn element! Ik vind Amerika nog steeds een cool land trouwens!

Mijn broertje heeft heel lang naar Egypte gewild als hij was afgestudeerd van de middelbare. Omdat hij daar de Piramides wilde zien! Maar toen het daar te onveilig werd i.v.m. de Arabische Lente werd het Japan. Uiteindelijk is het Bonaire geworden omdat hij het snorkelen en duiken in Key Largo in Amerika zo leuk vond!

Het jaar daarna ben ik naar Italië geweest en het jaar daarna wilde ik met mijn beste vriend naar Berlijn, maar toen kwam corona en viel dat plan dus in het water omdat de wereld vrijwel op slot ging. Nu wil ik al 2 jaar lang naar Berlijn in de zomer en steeds is het niet gelukt! Als het volgend jaar nog steeds niet kan dan is de maat vol en schrap ik die plannen definitief! Tot overmaat van ramp gingen we dit jaar naar Griekenland op vakantie met mijn ouders, terwijl ik had bedacht dat mijn eerste reis naar het buitenland dus Berlijn zou zijn met die vriend (die vakantie in Griekenland was wel leuk hoor!)

Heb jij ook een reis die je nog wilt maken die door corona is uitgesteld, net als ik en die vriend naar Berlijn? Laat het me weten in de comments!

Maar tot Corona voorbij is kan ik geen verre reizen maken! Gelukkig hou ik mezelf zoet tot die tijd met oude afleveringen van Reizen Waes en 3 op Reis.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik luister nu al kerstmuziek! Veel mensen vinden dat vreemd. Maar dat boeit me lekker niks. Ik vind Sinterklaas een vreemde traditie, voor mijn part vervangen we dat door iets anders (Nationale Familiedag oid) en doen we de cadeautjes lekker met kerst, net als in de Angelsaksische landen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: