Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Vandaag kwam de nieuwe Animal Crossing update onverwachts uit!

Beste lezers,

Een van mijn collega’s vertelde me vanmorgen dat de update voor Animal Crossing die vrijdag zou uitkomen vandaag al was uitgekomen! In die update zitten heel veel nieuwe functies! Zo kun je onder andere koken en met een boot naar verre eilanden varen!

Dus toen heb ik die update geinstalleerd! Duurde een kwartiertje ongeveer en daarna ben ik gaan spelen. Ik heb toen een aantal nieuwe dingen uitgeprobeerd zoals geld doneren aan het nieuwe winkelgebied op een ander eiland voor de eerste winkel erbij te krijgen en nog wat fossielen opgegraven. (Ik heb daarbij altijd het grapje dat ik naar mama ren en zeg “Kijk mam! Ik heb jouw soortgenoot gevonden.” Wat natuurlijk slaat op dat ik mijn moeder redelijk oud vind.) Ook ben ik even bij de winkel langs geweest om de spullen die ik had gevonden te verkopen om zo meer geld te verdienen! En ben ik bij het museum langs geweest om mijn fossielen te laten analyseren, maar de uil van het museum had wat anders aan zijn hoofd. Namelijk…….

Hij wilde een café openen in het museum om meer bezoekers te trekken en hij zei dat hij een vriend had die dat wel zou kunnen. Maar ook dat die vriend dus met de noorderzon is vertrokken. Dus nu moet ik naar hem op zoek. Ik heb ook een foto van hem meegekregen.

Dus nu moet ik in het spel dus andere eilanden af gaan struinen om die vriend van die uil van het museum te vinden! Ik hoop dat ik hem snel vind!

Verder heb ik gewoon gedaan op Animal Crossing wat ik altijd doe: vissen vangen en fossielen opgraven en die verkopen aan de winkel voor geld om spullen te kopen en mijn huis af te betalen. Maar daar zijn dus nu nieuwe dingen bij gekomen, zoals dat nieuwe winkelgebied uitbreiden!

Ik wilde hier eigenlijk foto’s van Animal Crossing bij plaatsen maar ik weet niet hoe je de foto’s van je Switch overzet naar je PC! Als iemand weet hoe dat moet! Laat een reactie achter!

Wil je meer lezen over mijn avonturen op Animal Crossing? Laat dan vooral een reactie achter!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb net boodschappen gedaan en toen kwam ik met de persoon met wie ik boodschappen deed langs een reclamebord. Ik had mijn knuffel bij en je kon al raden wat het resultaat was! Ja, ik maakte een foto bij een reclamebord met mijn knuffel Luke!

Mooie foto he?

Kleine edit: P.S. veranderd en reclamefoto met Luke toegevoegd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: