Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb de DLC van Animal Crossing gekocht en hij is best leuk!

Beste lezers,

Meestal is DLC bij videogames meestal niet zijn geld waard. Neem bijvoorbeeld het gemiddelde Simspakket als voorbeeld! Daarvan wordt vaak gezegd dat ze hun geld niet waard zijn! Maar soms is het anders……….

Zoals met de DLC van Animal Crossing New Horizons. De Happy Home Paradise-DLC is best leuk (ook al heb ik m nog niet helemaal uitgespeeld.) En wat houdt die DLC in. Nou, simpel, je moet huisjes op een ander eiland inrichten voor de bewoners, zo heb ik al een DJ-partyspot gemaakt en een bouwterrein voor een paar bewoners.

Maar nadat ik een paar bewoners had geholpen en over het strand aan het lopen was op zoek naar nieuwe klanten zag ik………. haar! (Nee, niet mijn ex van de middelbare school! Jullie denken dat ik nog steeds aan die ex denk, maar dat is niet meer zo!) Ik zag Blaire, mijn favoriete villager van heel het spel! Even voor de mensen die Blaire niet kennen hier een pic:

Cute is ze, of niet!

Ik vind Blaire al cool sinds 2009, dus je kon toen al raden wat er gebeurde toen ik doorkreeg dat ik voor haar een huisje moest bouwen! Ja, toen hoorde ik een vreemde mix van Als ik jou zie en Driftveil City in mijn hoofd! Heel erg weird allemaal, maar goed. Ik voelde me wel verliefd, gek hé? Hoe een man verliefd kan worden op een videogamepersonage! Dus toen dacht ik: Ik geef Blaire het leukste huis van heel het spel en toen ging ik dus met de spullen die ik had een huis bouwen wat op een loft/appartement zou lijken voor Blaire en haar vriend (ik dus!)

En zo is het geworden:

TADAA! Het huis van mij en Blaire!

Het thema van het oorspronkelijke huis was “Huis met een fruitsmaakje”, maar dat heb ik na een paar keer inrichten veranderd naar “De 402”, wat een dubbele verwijzing is naar het nummer van het appartement waar ik en Blaire op Sims wonen en het liedje 501 van Ronnie Flex en Bilal Wahib.

Als jullie nog tips hebben voor het huis van mij en Blaire! Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik mag zometeen weer gaan Simsen! Drie keer raden met wie ik dat ga doen!😜

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: