Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Weet je waar ik het vandaag over had?

Beste lezers,

Vandaag begonnen twee mensen bij TriUnity opeens over dat ze mee moesten op schoolkamp, want ze werkten op dezelfde middelbare school als waar ik gezeten heb! (Maar nu werken ze bij TriUnity, wat veel leuker is!) Dat ze altijd mee moesten op het schoolkamp van de tweedejaars, op de buitenlandse reis en op de schoolverlatersdagen!

Toen moest ik natuurlijk weer denken aan wat ik meegemaakt heb op die drie activiteiten en begon ik te vertellen dat ik op het schoolkamp voor de tweedejaars dat ik toen net De Sims had ontdekt en zo. En dat soort dingen!

Ik heb alleen niet het “levend Cluedo” genoemd wat toen als een van de activiteiten op het programma stond! Was me waarschijnlijk ontschoten! Want dat levend Cluedo was met het thema ” Het WK-voetbal in Brazilië” en dan speelden medewerkers van school zogenaamd BN-erss die je moest ondervragen om erachter te komen wie de voetballer die zogenaamd vermoord was had vermoord en wat het moordwapen was! Wie het was weet ik niet meer, maar het moordwapen weet ik wel; Dat was zo’n ding wat je gebruikt om bomen mee om te hakken, ofwel: een bijl! Ook weet ik nog welke knuffel ik toen bij had dat was Mametchi (Die later werd vervangen door – hou je vast- Freekje, Joshua, Blaire, Donnie, Lucas Hearsay, Luc Nefario, Mourad, Gladion Lewis, etc. Eigenlijk ging ik van een lievelingsknuffel, naar een heel publiek/fanclub vol lievelingsknuffels.)

Over de buitenlandse reis kan ik heel kort zijn, die was kut. Nou ja, de voorpret was niet kut. Want ik had verhalen gehoord over klassen die naar onder andere Sint-Petersburg, Brussel, Berlijn en Londen waren geweest. En ik dacht dat wij ook naar zo’n stad zouden gaan. Dat bleek niet zo te zijn; wij gingen namelijk naar Tecklenburg, een of ander slaperig stadje in het Teutoburger Wald. Ik voelde me op die reis helemaal niet op mijn gemak, het enige leuke was dat de ex van mijn beste vriend bij me kwam zitten, toen ze zag dat ik De Sims 3 aan het doen was! Ook ging het op die reis uit met mijn ex, toen gingen we zwemmen en ik liep wat aan te kloten. En toen werd zij boos, (ze werd altijd om het minste of geringste boos!) En gaf ik haar een klap en toen moest de meester mij uit het zwembad halen, en daarna brak voor mij en verschrikkelijke periode aan waarin ik het liefst naar een andere school wou, (het liefst een kostschool in Engeland of zo!) En mijn ex, die ging er met mijn grootste rivaal vandoor! Gelukkig ben ik daar nu een heel eind van bekomen, niet te min omdat ik al mijn oude verhalen (van voor de middelbare school, dus ook het verhaal van Luc Nefario en het verhaal van Gladion Lewis, die nu beste vrienden zijn sinds ik heb bedacht al mijn verhalen aan elkaar te koppelen tot een groot verhaal!) en het liedje ” Als ik jou zie” heb herontdekt! En natuurlijk omdat ik Blaire heb herontdekt! (na 10 jaar afwezigheid!)

Mijn eerste (zogenaamde) ontmoeting met Blaire, op plein 1944 in Nijmegen! Ik heb haar pas weer in 2019 herontdekt!
Dit zijn Luc Nefario (zwart haar) en Gladion Lewis (blauw haar)

Over mijn schoolverlatersdagen kan ik zeggen: DIE WAREN GOUD! Maar dan ook echt goud! Gewoon iedereen wou weer met me omgaan en was vriendelijk tegen me, (ik weet niet waarom, waarschijnlijk ook omdat mevrouw USSR niet mee was!) Ik had vlak voor die afsluitdagen ook mijn (nu zo bekende) vosje Freekje gekregen van mijn ouders, omdat die bang waren dat het Tecklenburg-fiasco zich zou herhalen (we gingen weer naar Duitsland, immers)! Maar dat was juist niet zo, het was het tegenovergestelde. De eerste nacht konden we niet slapen, dus gingen we maar gamen! En de tweede nacht, dat was na de bonte avond, was iedereen zo brak van de alcohol dat ze gelijk gingen slapen! Op die bonte avond gebeurde er ook iets leuks! Want toen ik naar de bar liep om Sprite te halen kwam ik twee klasgenoten tegen die me een slokje bier aanboden! Ik heb vriendelijk geweigerd en ben er toen vandoor gegaan terwijl ik een motor-geluid maakte en deed alsof ik het knopje van mijn soundboard indrukte (zoals ik van mijn leermeester heb geleerd!) om Sprite halen! Ook kwam er nog een vriendin van mij spontaan even buurten om te kijken hoe het met mij (en mijn klas) ging!

Afijn! Ik heb dus veel leuke, maar ook vervelende, dingen meegemaakt op de middelbare school! Hoe was jouw tijd op de middelbare school en wat voor herinneringen heb jij eraan overgehouden? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Vanavond komt er een nieuw Simspakket uit! En de volgende is ook al in ontwikkeling, heb ik vanmorgen gelezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: