Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het is eindelijk zover!

Beste lezers,

Het is eindelijk zover! Mama heeft de knuffel die ze af moest hebben voordat ik naar Berlijn ga met Heddy afgemaakt, en nog ruim op tijd ook! Whoo! Hulde voor mijn moeder! Ze heeft gisterenavond keihard eraan doorgewerkt en tijdens ” Even tot hier” (een soort Zondag met Lubach, maar dan van de BNNVARA) werd ik naar beneden geroepen en liet mijn moeder het resultaat zien! Zo ziet de nieuwe knuffel eruit:

Mooie knuffel, toch?
File:Black 2 White 2 N.png
En……. lijkt ie op het bronmateriaal?

Het is een karakter uit Pokémon. Hij heet Natural Harmonia Gropius en hij kan dus met Pokémonwezens praten. Ja, dat zei ik, met Pokémonwezens praten. Ook heeft hij in mijn Simswereld een vriend genaamd Cheren Tanaka met wie hij een relatie heeft! Je hoort het goed! Deze knuffel valt dus – in de Sims tenminste- op mannen! Niet dat ik dat erg vind! Iedereen mag lekker doen waar je zin in hebt hoor! Wees lekker jezelf! Iedereen is uniek!

Zijn ouders zijn twee hipsters genaamd Rick en Sindy, en zijn vader is ambassadeur en zijn moeder schrijfster! Zelf is hij journalist en woont hij met zijn ouders in een appartement waar ze ook nog eens Eevees fokken als bijbaan (Wat best goed verdient, want Eevee is een best wel schattige Pokémon die ook nog eens populair is bij velen!) Maar sommigen zeggen dat zijn moeder eigenlijk de almachtige godin Swan is (die ene knuffel weet je wel!) en dat hij dus een halfgod is!

Al met al ben ik erg blij met mijn nieuwe knuffel en ga hem ook meenemen naar winkels en restaurants, naar Amsterdam en Rotjeknor (en natuurlijk naar Berlijn!) Wat vinden jullie van mijn nieuwe knuffel? Laat het me weten in de reacties!

In ander nieuws: Mijn reactie op de persconferentie van Rutte vorige vrijdag was dit: 😴. Waarom? Omdat ik de meeste maatregelen wel te verwachten vond en ze niet heel ingrijpend vond! Trouwens; ik zat tijdens de persconferentie met Heddy wat te eten bij de Burger King in Nijmegen! En ik vond het heel irritant dat mijn telefoon steeds bliepjes gaf want ik was met Heddy een verhaal aan het verzinnen!

Hopelijk kunnen ik en Heddy nog een keer naar Amsterdam! Dan kan hij Corine ontmoeten. (De vrouw met wie ik Gladion Lewis en zijn familie heb bedacht!)

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik ben begonnen aan mijn verlanglijstje voor kerst en mijn verjaardag! Hier kun je m vinden: https://mywishlist.online/w/ojo5iu/lucass-verlanglijstje-voor-kerst-en-verjaardag !

2 gedachten over “Het is eindelijk zover!”

    1. Dankjewel! Ik hoop dat ik er veel mooie avonturen mee beleef net zoals ik met Freekje heb gedaan! Zoals naar Amsterdam (en Rotterdam) en Nijmegen en Berlijn en zo (en misschien zelfs de Verenigde Staten!)

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: