Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Je raadt nooit met wie ik gisteren contact heb gehad!

Beste lezers,

Mijn ouders en ik zaten gisteren aan het avondeten en toen vroeg mijn vader: “Raad eens met wie ik vandaag contact heb gehad?” en liet me een plaatje zien van een meisje! Het bleek uiteindelijk mijn vriendin van de basisschool te zijn. Jullie weten wel, die vriendin die ook Rabbids Go Home speelde en van Nederlandse muziek hield!

Ze vroeg aan mijn ouders of een thuiskapper kende die highlights deed ofzoiets! Maar ja, toen ik zag wie het was gingen er gelijk 100.000 nostalgische gevoelens door me heen en hoorde ik in mijn hoofd het liedje “Als ik jou zie” wat ik tevergeefs probeerde uit te zetten! Want “Als ik jou zie” was het lied van mij en die vriendin! Heb jij ook een lied wat je doet terugdenken aan een bepaalde periode in je leven, net als ik met “Als ik jou zie”? Laat het me weten in de reacties!

Ook kreeg ik zin om de Wii weer eens op te starten om Rabbids Go Home te doen en ik vroeg aan mijn vader of hij dat kon doen, maar hij (en mijn moeder en broertje) waren alweer over iets anders aan het kletsen (Auto’s of huizenprijzen of zo. Waarom moeten volwassenen het altijd over dat soort saaie onderwerpen hebben?) dus werd het beantwoord met een “Nee!” dus dat heb ik maar even laten schieten…… Jammer, ik had graag even wat rondgehangen in Center City en wat chaos daar veroorzaakt, maar ja, Sims is ook leuk en speelt zich daar ook af!😂

Na het eten ben ik dus eerst even muziek gaan luisteren om mijn hoofd weer rustig te krijgen, want anders kan ik niet Simsen! En ik begon het muziek luisteren natuurlijk met het liedje “Als ik jou zie” van Aukje Fijn!

Verder had ik een heel normale avond zonder noemenswaardige gebeurtenissen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Hebben jullie mijn verlanglijstje voor kerst en mijn verjaardag al gecheckt! Jullie doen me een enorm plezier als jullie het willen checken! (Zeker mijn ouders!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: