Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Het begon met een Eevee!

Beste lezers,

Zoals jullie wel weten ben ik erg fan van Pokémon en dan vooral Fennekin, maar dat is niet altijd zo geweest. Vroeger, en dan praten we over de tijd toen ik 8 was. Vond ik Pokémon iets voor de massa, iets wat me niet aanstond, want ik wilde altijd anders zijn dan de meesten, (op de basisschool tenminste.) Al had ik wel iets met de Pokémon Eevee. Toen ik die voor het eerst zag dacht ik: “Aah, wat een lief klein schattig vosje!” en wilde ik daar een knuffel van. Daar heb ik heel lang naar gezocht, zonder resultaat.

Maar in de zomer van 2016 was die hele Pokémon GO hype en dacht ik: ” Zal ik dan nu eindelijk een Eevee knuffel bestellen?”. Maar dat vergat ik weer. Tot ik op een moment het karakter Natural Harmonia Gropius (ofwel: N , Waavan ik dankzij mijn moeder nu ook een knuffel heb!) uit Pokémon Black en White ging maken in Sims en hem in mijn hoofd een huisdier moest geven (het huisdierenpakket voor De Sims 4 kwam pas in 2017 uit en ik bedacht dit in 2016); dus toen kwam Eevee weer bovendrijven. Uiteindelijk heb ik vlak voor mijn buitenlandse reis een Eevee pluche besteld met als doel die op het gezicht van een van mijn vrienden te zetten terwijl hij sliep, (eigenlijk gewoon als grap dus.)

Maar ja, die reis eindigde eerder door andere omstandigheden (iets met mijn ex en een zwembad, waardoor ik nostalgisch terug begon te kijken op 2010 en weer dingen als Fouradi en Aukje Fijn begon te luisteren en verhalen uit die tijd weer op begon te duikelen.) Dus die grap met Eevee heb ik nooit uit kunnen halen. Jammer……….. Maar ja, had ik dat toch gedaan, dan had ik twee vriendschappen verkloot op die reis en was het laatste halfjaar misschien nog kutter geweest!

Maar na die Eevee, kreeg ik voor mijn 17e verjaardag weer een Eevee en daarna nog een en daarna nog een en ik kreeg zelfs een Fennekin knuffel als cadeautje voor mijn afsluitdagen van mijn ouders! (Omdat ze bang waren dat het buitenlandse reis-fiasco zich zou herhalen! Onterechte angst achteraf gezien. Want die afsluitdagen waren GOUD!) en daarna kocht ik nog veel meer Pokémon knuffels waaronder veel Evoluties van Eevee (Vaporeon bijvoorbeeld) en later ben ik ook nog karakters uit andere videogames gaan sparen om ze tot personages te maken van mijn Sims-verhalen (wel onder een andere naam uiteraard!)

Dus ja, ik hoop dat ik nog lang knuffels blijf verzamelen, maar vergeet dit niet; Het begon met een Eevee!

Mijn knuffel van N met mijn Eevees Monaco en Medici en mijn Fennekin Freekje

Trouwens; heb je mijn verlanglijstje al gecheckt; als je langs gaat komen op mijn verjaardag of je bent een van mijn ouders en benieuwd naar wat ik voor kerst wil hebben; zeker doen!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik heb vanmorgen gelezen dat ze misschien weer een strenge lockdown willen invoeren! What the fuck! Een groot deel van Nederland is toch al gevaccineerd?🤔 Hou ook rekening met de meerderheid, Rutte; dat heet democratie (volgens pa)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: