Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag een best leuke dag

Beste lezers,

Ik heb vandaag een best leuke dag! Ik zal jullie er alles over vertellen over wat ik vandaag heb meegemaakt!

Ten eerste kwam vanmorgen de stagiaire langs die net als ik dol was op Aukje Fijn (en die Aukje ooit een keer gezien heeft!) Dus daar heb ik mee gekletst en toen kwam Heddy de kamer binnen waar wij toen zaten en ik stelde Heddy aan haar voor, dat ging best goed! (Het heeft niet tot een (voedsel)gevecht geleid, wat ik wel had verwacht ivm Aukje Fijn. Nu ben ik dus €5 verschuldigd aan Joshua.) En Heddy vond haar een beetje op een andere vriendin van me lijken toen we het erover hadden.

Daarna ben ik met Heddy boodschappen wezen doen voor TriUnity en voor wat ik morgen wil bakken, dat zijn namelijk……………. Pannekoeken! Lekker toch? Ik ben over het algemeen wel een groot pannenkoekenfan (vooral met chocopasta vind ik ze lekker, maar bijvoorbeeld ook met carpaccio)!

Naast pannenkoekenmix heb ik ook chocopasta meegenomen want dat vind ik lekker op pannenkoeken! (en op poffertjes) Heddy stond erop dat we per se de goedkoopste moesten kopen, ik heb nog geen idee waarom! (Zelfde bij de chocolade trouwens!) Hij is volgens mij gewoon een vrek!

Ook wilde ik heel graag een zakje M&M’s kopen, omdat Heddy ook wat persoonlijke aankopen deed dacht ik dat dat wel mocht! Maar toen Heddy aan me vroeg waarom ik een zakje M&M’s wilde kopen en de waarheid aan het licht kwam mocht het ineens niet meer!😔

Ondertussen hebben ik en Heddy tijdens het boodschappen doen gekletst over van alles en nog wat!

Over het algemeen was deze dag dus best leuk

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Voor je het vergeet! Check ook mijn verlanglijstje even! Dan hoef je niet met een bos bloemen of een fles drank op mijn verjaardag aan te komen (Wat ik sowieso niet echt kan waarderen als je dat doet!) Maar weet je wat voor cadeautjes ik nog wel graag wil hebben!

2 gedachten over “Ik heb vandaag een best leuke dag”

 1. Hoi Luc,
  Ik denk dat Heddy een prima bedoeling heeft met hetgeen je wel of niet koopt.
  Mij lijkt dat of je nu een goedkope of wat duurdere suiker- of zoutbom koopt….. het blijft suiker en waarom zou je dan voor hetzelfde meer willen betalen 🤔
  Groetjes… opa Wil.
  P. S. Ook ik had een heel fijne dag vandaag! 😁

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: