Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik droomde vannacht……

Beste lezers,

Ik droomde vannacht dat ik in Gran Canaria was, daar was ik dus op vakantie en het zag er in mijn droom net zo uit als vroeger (Ik ben er ook wel een paar keer in IRL geweest!) en ik weet niet meer precies wat er in die droom gebeurde alleen dat ie zich dus op Gran Canaria afspeelde en dat ik flink had liggen woelen.

In mijn droom was ik namelijk in een Winkelcentrum aldaar waar ik iets aan het doen was (waarschijnlijk een knuffel aan het kopen.) In IRL is dat winkelcentrum waarschijnlijk allang gesloten . (De laatste keer dat ik er was zaten er nog alleen maar een paar restaurantjes in!)

En toen werd ik dus wakker, toen ik wakker was ging ik gelijk kijken waar ik mijn knuffel N Harmonia had gelaten, die was dus uit bed gedonderd! Waarschijnlijk had ik flink liggen woelen vannacht! N Harmonia is die knuffel die mijn moeder laatst voor me gemaakt heeft voor als je t nog niet wist!

In ander nieuws: Ik heb een nieuw bed besteld bij IKEA wat vrijdag bezorgd wordt! Het is een smal tweepersoonsbed (een breed tweepersoonsbed past niet op mijn slaapkamer, maar een smalle dus nog nét!)

Verder kwamen vrienden van mijn ouders gisteren ook eten en we aten Grieks wat zij hadden meegebracht! Was best lekker, maar ik had wel veel gegeten wat dus die vreemde droom zou kunnen verklaren! Want als je veel eet schijn je vreemde dromen te krijgen. 😂 Waarom weet ik niet, maar er zal vast een reden voor zijn.

Hebben jullie ook wel eens vreemde dromen zoals ik vannacht? Laat het me weten in de reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Oorspronkelijk wou ik een blogje schrijven over het sinterklaasfeest en de Pietendiscussie waar ik zo klaar mee ben. Maar aangezien ik nogal wat jonge lezers heb. Dacht ik, ik speel het safe en schrijf over iets anders!😉 Misschien dat ik deze week vrijdag ook een blogje ga schrijven over waar de naam Gran Canaria vandaan komt!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: