Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wat heb ik toch een pechdag vandaag!

Beste lezers,

Ik heb echt een pechdag. Nou, hij begon goed met gewoon ontbijten en zo. Maar na het ontbijt raakte ik mijn oortjes kwijt die ik al een tijdje had en daardoor werd ik super pissig, maar dan ook echt pissig! Niks was meer goed en alles deugde niet meer! Ik heb mijn moeder zelfs af zitten snauwen omdat ik geen pluche van haar mocht kopen om mezelf een beetje op te vrolijken.

Uiteindelijk heb ik goedkope oortjes besteld omdat ik zo klaar was met alles dat het me niks meer uitmaakte! Ik had net 30 euries uitgegeven aan een knuffel die ik niet eens mag hebben op de dag dat ie bezorgd wordt! Kun jij het nog volgen? Ikke niet! Ik wil gewoon die pluche, maar mama zegt dat ik moet wachten tot december. Dat is toch ongelooflijk! Ik wil m nu, (omdat t vandaag zo’n kutdag is)! Maar dan nog, moet ik een naam bedenken! Ik zit te twijfelen tussen Audrey en Lillie! Welke vinden jullie leuker? Laat het me weten in de reacties! Willen jullie ook een sneak peek van mijn volgende pluche?

Ik weet dat jullie dat willen! Komt ie:

Dus wat wordt het? Audrey of Lillie? (Het is wel een mooie pluche by the way)

Ik heb trouwens ook nog wat duurdere Bluetooth-oortjes besteld van JBL! Gewoon, omdat het kan (Eigenlijk wou ik voor hier een gaming headset bestellen! Ah shit, bedenk ik me nu pas! Mosterd!🤦‍♂️)

Op dit soort kutdagen zou ik eigenlijk willen dat ik niet in Nederland geboren was, maar in Syrië bijvoorbeeld, of Iran of Noord-Korea daar is het leven volgens mij pas echt kut!

Uiteindelijk heeft t me twee nieuwe oortjes opgeleverd en een pluche, dus eigenlijk viel ik weer met mijn neus in de boter! 😉 Alleen de pluche moet wachten tot 1 december, of zal ik 5 december doen in verband met een bepaalde Nederlandse feestdag met een of andere Turkse heilige waarvan ze zeggen dat ie in Spanje woont en dat ie met een stoomboot vol cadeau’s komt en een heel legioen aan helpers en dat kinderen dan hun schoen mogen zetten! Bij die feestdag worden voor de volwassenen ook surprises gemaakt! In wat voor een surprise zou jij mijn nieuwe pluche doen? Laat het me weten in de Reacties!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Dat feest wat ik eerder in dit blog benoemde wat op 5 december plaatsvindt is natuurlijk het Sinterklaasfeest! Of hadden jullie dat al geraden? Ik moet ten minste wachten tot ik die pluche krijg! Wat me weer genoeg tijd geeft om na te denken over een naam! Hoe zal ik haar noemen? Audrey of Lillie? Ze wordt op Sims ten minste de vriendin van Donnie Smits!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: