Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik ben vandaag zo vrolijk!

Beste lezers,

Ik heb jullie gister over mijn pechdag verteld, die kwam omdat ik mijn oortjes was verloren. Vandaag is daar de polar opposite van. Dat betekent dus…….. DAT IK VANDAAG EEN GELUKSDAG HEB! Ik zal jullie vertellen hoe mijn dag was!

Het begon eigenlijk gisterenavond al, toen de livestream van de Sims 4 was waarin ze aankondigden dat de Sims 4 verhaalvoortgang krijgt! Dat betekent eigenlijk dat de huishoudens waar je niet mee speelt zeg maar “doorleven” terwijl je met een ander huishouden aan het spelen bent! En het leuke is…… je kunt het zelf sturen doordat je telefoontjes krijgt in het spel van buren die je kent met verschillende vragen, zoals bijvoorbeeld of ze een kind moeten krijgen! (Dat laatste was te zien in de livestream!)Voor meer info volg deze link. Hij is wel in het Engels, maar dat zal voor vele lezers geen probleem zijn (hoop ik 😬. Voor lezers die geen Engels kunnen kan ik Google Translate aanraden.)

Vandaag kwam ook mijn nieuwe knuffel Audrey (voor foto zie onder) binnen en mijn vader was zo dom om het pakketje open te maken terwijl ik zei dat dat pas mocht in December van mam, maar ja, voordat ik wat kon zeggen had hij al een stanleymes gepakt en de doos opengemaakt.

Dus dat werd een telefonisch spoedoverleg met mams (die op dat moment in den Bosch was net een vriendin) en zij vond het oké dat ik de knuffel al mocht hebben voordat t december was, (maar weet wel; dat kwam dus door de klunzigheid van een Goofy van een vader van mij!) Val ik toch mooi met mijn neus in de slagroom. (Ja, ik weet dat het boter is, maar hier kom ik nog op terug!)

Ontmoet Audrey O’Brien en haar vriend Donnie Smits kennen jullie al

Zoals ik net al zei is mijn moeder vadaag met haar vriendin naar den Bosch geweest dus ik vroeg ook of ze wat Bossche Bollen mee kon nemen, want het heuglijke feit dat ik een nieuwe pluche heb moet wel gevierd worden!

Mijn Bossche bol (half opgegeten)

Ook heb ik wat Concept art van Audrey en Donnie van vroeger in mijn la ,met tekeningen gevonden! Ik wil het graag inscannen zodat ik het hier op het blog kan plaatsen, maar hoe doe je zoiets? Tips hoe ik dat kan doen? Laat het achter in de reacties?

Dit wil ik dus inscannen! Dit is Concept art van: Donnie Smits (linksboven) Audrey O’Brien (Middelste boven) Bonnie Agarwal(rechtsboven) en Mourad Alaoui (Linksonder)

Hoe vinden jullie de concept art? Vind ik de huidige versies toch mooier!😂 Ik heb ook pluches van Donnie en zijn vrienden! Maar ja, dat is voor een andere keer!

Ik had vandaag dus echt een topdag! Anders dan gisteren! Hopelijk wordt morgen net zo top!

Fijne avond verder,

Lucas

P.S. Ik heb net gehoord dat de vriendin van mijn broertje jarig is en ik heb geen idee wat ik haar cadeau moet doen? Ik zat te denken aan een pluche, maar mijn moeder had al een tas gevonden, maar ik geef liever een pluche, maar welke zou ze leuk vinden van de Nedgame?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: