Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Meet Donnie Smits en zijn vrienden

Beste lezers,

Het is vandaag Thanksgiving en ja, ik weet dat we daar in Nederland weinig tot niks mee te maken hebben, maar voor de mensen in de VS is het een heel belangrijke feestdag.

Maar daar gaat deze blog niet over, het gaat over Donnie Smits en Zijn vrienden

Nou, wie zijn dat; dat ga ik je nu vertellen.

Ik ga het over deze knakkers hebben, en meer!

We beginnen met de grote man, ofwel Donnie Smits. Donnie is een speelse, vrolijke avontuurlijke jongeman van 27. Voor zijn beroep is hij komiek en liedjesschrijver, hij schrijft (zogenaamd) alle parodieën op echte nummers in mijn Likybincity verhalen . Bekende parodieën zijn onder andere “Het Ei” (gebaseerd op dit nummer) en “We zijn in je huis vannacht” (gebaseerd op dit nummer). Ook heeft hij veel interesse in archeologie en geschiedenis en heeft hij eigenhandig een tijdmachine gebouwd in een auto in de garage onder het gebouw waar zijn appartement in zit. Hij is Frenemies met Cyril Hearsay, die vroeger zijn baas was. Donnie is geboren en getogen in het pittoreske plaatsje Wijchen in Gelderland, ook heeft hij een tijdje op Hawaii gewoond toen hij 11 was. Donnie heeft twee huisdieren; een dalmatiër genaamd Corien en een zwart witte kat genaamd Felix.

Dit is Donnie’s vriendin Audrey O’Brien. Ze is de dochter van Terrence O’Brien (de aartsvijand van Lucas Hearsay) maar ze is er niet trots op om het kind van een schurk te zijn. Want zelf doet ze liever goede daden zoals het helpen van haar vrienden. Haar moeder komt oorspronkelijk uit Twente, waar ze ook haar jeugd heeft doorgebracht. Maar op 20-jarige leeftijd verhuisde ze naar Wijchen toen ze Donnie had ontmoet op de Universiteit. Ze werden meteen verliefd en later verhuisden ze naar Center City in het westen van Katoren, toen Donnie daar een penthouse kocht. Haar interesses zijn zingen, gamen, grappen uithalen en nog veel meer. Ze werkt als vice-president bij een bedrijf (welk bedrijf?). Ze is (een beetje) gebaseerd op Aukje Fijn, maar niet helemaal, want ze heeft ook nog eigen dingetjes!

Dit is Mourad Alaoui. Hij woont met zijn vader, zus en jongere broer in een appartement in Driftveil City, waar hij ook opgegroeid is. Mourad is van Marokkaanse komaf en hij is dol op schrijven, gamen, met computers klooien en gitaarspelen. Voor zijn beroep is hij journalist bij het blad ” Yes Way” van Cyril Hearsay. Waar hij vaak samenwerkt met Blaire Williams, op wie hij een beetje verliefd is. Mourad houdt erg van rapmuziek, maar ook van de Hollandse muziek die Donnie altijd draait en die bijna niemand kan waarderen.

Dit is Bonnie Agarwal. Ze woont met haar kat Tobie in een dorpje vlakbij Center City. Van beroep is ze geheim agent en ze houdt heel erg van shoppen, mode en stappen. Ook is ze een fanatieke gamer die wel eens Minecraft speelt samen met Donnie en Donnie’s neefje Zion. Ze kan ook vrij goed drummen en drumt in een rockbandje. Rock is ook haar favoriete muziekgenre, anders dan Donnie die meer van de pop en de Hollands houdt. Ze is op zich een stoer meisje, maar aan de andere kant ook weer niet.

Zo, nu hebben we de belangrijkste van Donnie’s vrienden gehad, maar ik had jullie nog beloofd dat ik ook wat extra vrienden zou laten zien. Komen ze!

Dit is Natural Harmonia, hij is een beetje de stuntel van Donnie’s vriendengroep en doet vaak domme dingen. Hij heeft een speciale vaardigheid en dat is dat hij met dieren kan praten. Verder is hij heel aardig, en probeert altijd het goede te doen. Voor beroep is hij hoofdredacteur van zijn eigen krant (De Leeuwencourant), die begon als een verzetskrant toen Cyril Hearsay Katoren had overgenomen en het land regeerde als een dictatuur. Nu is zijn krant een gewone krant. Ook is hij net als Donnie, Rizky en Audrey een tijdreiziger! Zijn favoriete muziekgenre is hiphop en hij heeft er ooit van gedroomd een beroemde rapper te worden, maar dat vonden zijn high-society ouders niet goed! Zijn ouders hebben een landgoed in Potsdam (wat ooit een tijdje tot Cyril Hearsay toebehoorde), waar zijn ouders ook wonen!

Dit is Rizky Darling, en hij is een vriend van Donnie, Audrey en Natural. Als beroep is hij een tijdreizende geheim agent, die net iets teveel van eten houdt. Zijn hobby’s zijn gamen, eten en drankjes mixen. Ook kan hij heel goed drummen, en hij zit bij Joshua in een bandje. Zijn broer heet Masaharu en zijn vader Jason. Hij ziet er misschien uit als een punker; maar vergis je niet, hij is best een aardige gozer. Vooral voor katten , maar ook zeker voor mensen.

Dus……….. wat vonden jullie van Donnie’s vrienden en wie vinden jullie het leukst? Laat het me vooral weten in de reacties!

Fijne avond verder,

Lucas

P.S. Check vooral dit grappige filmpje even wat mijn neef me heeft gestuurd vandaag! Het is een ouwe, maar wel nog steeds leuk!😜

4 gedachten over “Meet Donnie Smits en zijn vrienden”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: