Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Je raad nooit wat ik vannacht heb gedroomd

Beste lezers,

Vannacht was mijn eerste nacht in mijn nieuwe bed, maar dan ook met een tweepersoonsmatras erop en zo. Dat beviel best goed, maar het was dan ook heerlijk.

Maar je raad nooit wat ik had gedroomd, dat was echt raar; ik droomde dat ik de zoon was van Terrence Lewis uit Totally Spies! Weet je niet wie dat is? Volg deze link. Hij is wel in het Engels, dus voor de mensen die geen Engels spreken kan ik Google Translate aanraden.😉

Nou, dan die droom. Die ging ongeveer zo, ik ging eten bij een restaurant dat gevestigd was in een oud industrieel pand (soort loft stijl dus!) en toen hoorde ik opeens iemand roepen en het bleek dus die knakker te zijn uit Totally Spies die ik eerder in deze blog heb aangehaald! Hij bleek……… mijn vader te zijn! (Best vreemd, I know. Ik heb altijd vreemde dromen!) en toen kwam Luc Nefario er ook nog bij, hij was mijn beste vriend in die droom.

Dus daarom heb ik vandaag mijn knuffel Luke (die dus in de Sims de zoon is van die vent uit Totally Spies! Nee, niet Cyril Hearsay, die andere mafkees waar ik het net ook over had!) meegenomen naar TriUnity en ik heb Luc Nefario ook bij.

Nu wil ik ze dus samen gaan maken in de Sims en dat ze samen (met misschien nog een paar anderen een huis hebben. Maar wat voor een huis? Moet het een loft zijn, een penthouse, of juist een villa? Ideeën? Laat ze achter in de reacties!

Vandaar dat ik door die droom vanmorgen lekker Totally Spies was gaan kijken en dat ga ik vanmiddag en vanavond ook weer lekker doen.

Ten slotte heb ik hier een foto van Luc en Luke! Om in perspectief te plaatsen wie er naast die knakker uit Totally Spies nog in mijn droom voorkwamen! De hoofdpersoon (ik dus) was Luke.

Luc Nefario (zwart haar) en Luke Lewis (blauw haar)

Fijne dag verder,

Lucas (of Luke)

P.S. Weet je niet wat een loft is? volg deze link voor meer uitleg. En wisten jullie dat een van mijn oud klasgenoten op de basisschool ook Luke heette?

2 gedachten over “Je raad nooit wat ik vannacht heb gedroomd”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: