Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn bed is eindelijk af!

Beste lezers,

Net was ik met mijn pa hard aan het klussen (nou ja, ik was eigenlijk muziek aan het draaien op Spotify met de lyrics erbij!) en we werkten aan mijn nieuwe bed van de IKEA. De lades zaten er namelijk nog niet onder.

Dus ik en mijn vader hebben de lades in elkaar gezet en ik heb lekker muziek gedraaid met de Lyrics erbij! Dat is een nieuwe feature van Spotify!

Tijdens het liedje België van het Goede Doel wilde ik eigenlijk mijn knufel en beste denkbeeldige vriend Joshua erbij halen omdat dat zijn lievelingsnummer is. Maar hij was even kwijt. Ik dus maar blijven zoeken in de lades waar knuffels in zouden komen te liggen, maar daar lag hij niet. Uiteindelijk lag hij achter het matras . (Ja, het matras moest van het bed af, want heet bed moest wat hoger gezet worden.)

Maar nu ziet mijn kamer er dus niet meer uit als een warzone. 😂 En is alles weer opgeruimd! Kijk, zo ziet mijn nieuwe bed eruit! En ik heb Lana de Wit uit de vitrine getoverd!

Mooi, he? Laat weten wat jullie ervan vinden in de reacties!

Dus nu moet ik de knuffels uit de vitrines in de lades gaan doen met ma straks! Daar heb ik nog een hele kluif aan! Zucht……….

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik bedacht net dat als ik ooit een comedyprogramma op tv a la Zondag met Lubach zou krijgen ik dit nummer als intro wil hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: