Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik heb vandaag echt een superleuke dag gehad!

Beste lezers,

Vanmorgen kwam mijn moeder naar me toe om te vertellen dat ze best wel slecht nieuws had, want mijn vaste begeleider was vroeg naar huis gegaan . Ik dacht dat ie COVID had, maar dat bleek later niet zo. Het valt dus best wel tegen dat slechte nieuws!😡 (Maar hij heeft gelukkig geen COVID, was ik wel bang voor nu met die omikron, of is het omicron, variant die door Europa rondraast als een oorlogszuchtig leger op zoek naar landen die ze kunnen veroveren!)

Maar dat betekent dat ik morgen ook geen nieuw Likybincity verhaal kan verzinnen! In plaats daarvan wil ik een knuffelbeest bestellen bij de Nedgame (Laat mijn ouders dit maar niet lezen!)

Maar toen besloot ik het toch slim uit te spelen door ervoor te zorgen dat ik vandaag de hele middag mocht Simsen, en morgen DE HELE DAG!

Ja, jullie horen het goed, ik mag morgen de hele dag Sims spelen bij TriUnity en alleen maar omdat ik het slim gespeeld heb door te zeggen dat het niet eerlijk is als mijn ouders een dagje vrij krijgen en ik niet! (Wat ook wel zo is.)

Dus ben ik vandaag (aangezien ik morgen toch geen Likybincity-verhaal ga verzinnen) begonnen aan een nieuw verhaal met mij en mijn twee huisgenoten Swan en Natural in het Huis van de Toekomst!

Mijn huisgenoten Swan en Natural bij het Huis van de Toekomst!

Dus morgen ga ik gewoon de hele dag bij TriUnity lekker chillen!😎

Fijne avond verder,

Lucas

P.S. Ik had vannacht echt een vreemde droom, ik droomde dat ik iets moest eten wat ik niet wilde (volgens mij waren het broccoli-omeletten) en ik uiteindelijk voor een banaan ben gegaan! Errug vreemd! Hopelijk is het geen voorspellende droom!😉

Kleine Edit: ivm privacy!

2 gedachten over “Ik heb vandaag echt een superleuke dag gehad!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: