Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Eigenlijk vind ik een dictatuur nu wel zo gepast!

Beste lezers,

In Nederland zijn we vrij traag met alle coronamaatregelen; we zijn als laatste begonnen met mondkapjes, we begonnen als laatste met vaccineren en we beginnen nu als een van de laatste met boosteren.

Dat komt allemaal door onze grote vrienden Mark Rutte en Hugo de Jonge, die maken er een potje van, niet alleen volgens mij, maar ook volgens veel andere collega’s van mij bij TriUnity!

Eigenlijk zie ik nog maar een oplossing voor Nederland om uit de coronacrisis te komen; een door iemand uit de Verenigde Staten geleidde dictatuur te worden; Mijn voorstel is: we stellen Cyril Hearsay aan als dictator (maar die bestaat niet echt dus dit blogje moet je ook maar zien als satire omdat ik niet wist wat ik moest schrijven!😉)

Als Cyril onze president wordt dan schaffen we het koningshuis af, dan wordt Sinterklaas verboden en vervangen door Thanksgiving en Black Friday, worden we zelfvoorzienend a la Noord-Korea en dan wordt stapje voor stapje Nederland geïntegreerd in de Angelsaksische wereld. Dan worden we zo’n land als de VS. (En dan moeten we dus dingen uitmeten in Feet and inches, wegen we met ponden en betalen we met dollars onder andere.)

En dan wordt dit onze grote leider:

Leve Cyril Hearsay!

En natuurlijk zijn opvolger:

It’s me!

En ik denk dat ik er een potje van zou maken door bij het minste of geringste het leger in te zetten en per ongeluk Nederland in zo’n zelfde situatie zal storten als Syrië nu in zit.

Maar ja, ik weet niet wat ik moet schrijven dus hierbij dit blogje over de dictatuur van Cyril!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Dit blogje is gewoon promotie voor mijn komende boek “De club van Wijchenaren” wat bijna af is! Nog twee hoofdstukken en dan ben ik bij het slot! Dan nog spellingcontrole eroverheen en het goed leesbaar maken! En dan gaat ie door naar een collega die goed kan tekenen voor illustraties! En daarna komt ie op Wattpad. Dus neem het niet al te serieus, het is maar satire en dus bedoeld als een grapje!😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: