Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Een werelds 2022!

Beste lezers,

Dit is mijn eerste blogpost van het nieuwe jaar en er vliegen duizenden ideeën door mijn hoofd! Ik wil al beginnen aan mijn nieuwe boek over Donnie Smits maar eerst moet ik De Club van Wijchenaren nog afmaken, en dat steekt me heel erg, want ik wil beginnen aan mijn eerste eigen geschreven boek! (De Club van Wijchenaren is bedoeld als parodie op de Club van Lelijke Kinderen.)

Daarbij heb ik wel een nieuwe Donnie Smits pluche besteld net! Voor Januari, op dinsdag komt ie aan en ik wil m dan al meteen hebben, zal ik m meteen uitpakken? Of zal ik m bewaren tot de 7e (want dan ben ik jarig).

Mijn ouders vroegen me vanmorgen of ik mijn verjaardag bij TriUnity wil vieren of thuis! Ik heb ervoor gekozen om vrijdag naar TriUnity te gaan om daar chocoladetaart te bakken! Hoef ik ook geen traktatie meer te regelen! Want die ga ik daar bakken! (Ik wou eigenlijk Domino’s of New York Pizza bestellen, maar dat vond Donnie Smits geen goed idee!)

Maar even terug over mijn nieuwe boek wat ik na “De Club van Wijchenaren” ga schrijven! Het idee kreeg ik toen ik het boek ” Daar is hij weer” zat te lezen (Een boek over dat Hitler wakker wordt in 2011 en zich probeert aan te passen aan de moderne tijd) en toen zag ik Donnie op mijn bureau liggen (en mijn knuffel Donnie ziet er een beetje uit als een Amerikaanse Geallieerde soldaat uit de Tweede Wereldoorlog) en toen bedacht ik: “Wat als ik een verhaal schrijf over geallieerde soldaat Donny Smith die op een dag in Wijchen wakker wordt in de moderne tijd, niet wetend wat er gebeurd is ? En dat hij dan zijn leven weer moet opbouwen. samen met zijn vriendin Audrey O’Brien, die vanuit Enschede naar Wijchen is verhuisd. En dat hij vrienden wordt met Buurmeisje en uiteidelijk assistent wordt van een schrijver die in het begin van het verhaal nog voor een krant werkt (de krant Yes Way in Rotterdam), maar later zijn eigen bedrijf gaat beginnen samen met Donny (die in de tussentijd zijn naam heeft veranderd naar Donnie Smits)”

Kijk zelf maar!

Klinkt toch best als een goed verhaal, of niet dan? Nou ja, ik moet het verhaal nog uitwerken! Maar ik zie wel waar het schip strandt!

Maar voor nu: EEN WERELDS 2022!

Happy new year!! From Argentina 🎆🎆 | Hetalia ~ Amino
Ook namens alle inwoners van de Woezik (behalve Buurmeisje) en team Donnie!

Een fijne dag verder,

Lucas

P.S. Ik was vlak voordat ik dit blog schreef een Hetalia– persoonlijkheidstest aan het doen! En je raadt nooit welk land ik was!

Zal ik het zeggen?

IK BEN, VOLGENS DIE TEST…………

De leider van Team Donnie!

Hadden jullie dat verwacht? Laat het weten in de reacties! Laat trouwens ook weten of je het verhaal wat ik heb bedacht over Donnie Smits goed vindt!

3 gedachten over “Een werelds 2022!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: