Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Ik was dit weekend Jarig

Beste lezers,

Ik was dit weekend Jarig en mijn verjaardag duurde niet een dag maar het hele weekend! De schuldige was, zoals jullie wel kunnen raden:COVID-19 Omicron editie.

Maar ik was dus het hele weekend Jarig en het was best leuk! Ik zal vertellen wat ik allemaal gekregen heb!

Van mijn ouders heb ik gekregen:

Een pluche van Gizmo uit de film Gremlins
Een boek over Germaanse mythologie
Nieuwe oortjes

Een vlaggenlijn

Nieuwe sloffen (die oranje)

En…… EEN NIEUWE TELEFOON namelijk de Xiaomi MI 11i!

Zoiets dus….. Maar dan met hoesje en een screenprotector!

Later op de dag kwam mijn oma langs en kreeg ik het Bordspel Risk van haar en het boek Good Omens door Neil Gaiman, was onderdeel van een serie boeken van die auteur die mijn ouders besteld hadden, maar de rest was er nog niet vanwege de slakken bij DHL! En later kwamen mijn nicht en haar vriend langs met een grote mysterieuze doos! Wat zou daar in zitten, vroeg ik me af! Nou, daar zat een knuffel in! En wel degene die ik het meest wou van mijn hele wishlist! Namelijk deze:

Ontmoet Lana de Wit! Ik heb haar oorspronkelijke niet bedacht! Dat was een klasgenoot van me in groep 6 of groep 7! Ik heb het karakter “geleend” en heb er zelf wat aan zitten sleutelen!

En toen heb ik gelijk deze foto gemaakt:

Romantische foto he? Vind ik nou ook! Daarom ga ik m gebruiken in mijn blogpost die ik ga posten op 14 februari! Maar dan met tekst erbij!

Dan door naar gisteren! Gisteren kwamen mijn oom en tante en mijn buren! Van mijn oom en tante kreeg ik deze Animal Crossing pluches!

En van mijn buren kreeg ik geld wat ik uitgaf aan een andere pluche!

En mijn broertje en zijn vriendin kwamen ook langs en gaven me deze twee Pokémon pluches:

Ik heb besloten ze Mandela en Purrl te noemen. Mandela omdat Nelson Mandela een best wel belangrijke zwarte wereldleider was! En die Pokémon is Zwart gekleurd! En Purrl naar een kat die een beetje kakkerig is uit Animal Crossing omdat die Pokémon best wel op een kat lijkt die van rijke mensen zou kunnen zijn!

Vandaag kwamen mijn opa, mijn oom en vrienden van mijn ouders langs en van mijn opa kreeg ik weer guap en daar heb ik een knuffel van gekocht! Van mijn oom kreeg ik een pakketje met lekkers omdat hij niet wist wat ie voor me moest kopen! En van mijn buren kreeg ik een kinderboek waarvan ik al eerder de film had gezien, wat op mijn wishlist stond!

Dit boek!

Ik wacht nu dus nog op een aantal cadeautjes, dat boekenpakket met boeken van Neil Gaiman wat mijn ouders hadden besteld! Op de twee pluches van Zuko en Sisi die ik had besteld bij Nedgame, en de USSR vlag die ik donderdag krijg op een feestje bij mijn andere oom en tante (net nadat ik mijn boosterprik heb gehaald!) En op het boek Matilda van Roald Dahl!

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Dit blogje heb ik helemaal geschreven op mijn telefoon! Hier is geen PC aan te pas gekomen! Een primeur dus voor mij!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: