Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Mijn ouders en klussen

Beste lezers,

Vanmorgen waren mijn buren aan het verbouwen en ik en mijn ouders hadden er last van. Ik vind het sowieso niet leuk als er verbouwd wordt en vraag me altijd af: “Als je huis niet goed genoeg is, waarom ga je dan niet verhuizen?” Dat doen de Amerikanen ook namelijk.

De reden waarom ik niet zo van klussen en verbouwen houd is heel simpel: mijn ouders! En de reden waarom mijn ouders “vaak” (Nu niet meer zo veel ivm corona.) ons huis deden verbouwen is (of dat denk ik ten minste) omdat ze vaak naar programma’s a la Eigen Huis en Tuin kijken. (Alhoewel Eigen Huis en Tuin wel een leuk klus muziekje had wat dan weer erg geschikt is voor huis- tuin- en keukengrappen zoals de klokken in het huis op Pacific Time zetten.) Het ene jaar deden ze de keuken, het andere jaar moest er weer wat gebeuren met de woonkamer of de keuken. Ik snap nog steeds niet waarom je daar je vrije dag voor zou opofferen (behalve nu, nu het corona is en het dus wel kan vind ik, dan hoeft er niks verbouwd te worden, had het dan opgespaard tot het nieuws over COVID-19, wat begon bij die dierenmarkt in Wuhan, en dan gezegd hebben laten we eens een heel jaar ons hele huis en de tuin onder handen nemen.)

Vandaar dat we met de vakanties altijd weggaan, we kunnen niet thuisblijven want dan zien mijn ouders dat er nog van alles mankeert aan ons huis. Dus dan moeten we wel naar Spanje of Frankrijk of gewoon ergens anders in Nederland of Europa. (maar nooit Berlijn!😢) Waardoor ik dus weer 2 weken weg ben van mijn huis (en dus van mijn game-pc.) (Gelukkig was ik in 2019 zo slim om een gaming laptop te kopen die ik wel overal mee naartoe kan nemen, desnoods naar Berlijn, maar daar maak ik graag een uitzondering voor!)

Nu vraag ik me dus serieus af of de buren ook last hebben van als wij (lees: mijn ouders) ons huis verbouwen, net zoals wij bij hun nu.

Fijne dag verder,

Lucas

P.S. Kennen jullie mijn nieuwe knuffel Paul Dupont al? Ik heb hem mogen kopen nadat ik donderdag dapper was geweest tijdens mijn boosterprik. Hij is vernoemd naar de protagonist van het boek Obsessie van Joost Heyink. Een boek wat ik erg leuk vindt om te lezen en al meerdere malen heb herlezen (Ik ben het op dit moment weer aan het lezen als e-book op mijn telefoon!)

Ik heb ook een familie voor hem bedacht, hier de familiefoto:

Hier wat info over Paul in het boek, kun je ook gelijk een beeld vormen van hoe hij is in de Sims (ook al is hij nu wel wat ouder en speelt hij graag een videogame)

” Paul is een hele serieuze en rustige jongen. Als hij ergens voor wil gaan, dan gaat hij er voor de volle honderd procent in. Het is niet bekend hoe oud Paul precies is, maar aangezien hij in de puberteit zit zal hij rond de vijftien jaar oud is. Paul speelt in een band, waarin hij mondharmonica speelt. De band is alles voor Paul. Hij maakt liever muziek dan dat hij naar school gaat.”

Of is een Likypedia artikel duidelijker? Laat het me weten in de reacties!

..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: